9 четения

Служителка на бензиностанция върна забравено портмоне с 2000 лв.

Служителка на горнооряховската бензиностанция „ВВ КОМЕРС“ намери и върна на собственика забравено портмоне с пари и документи. В него имало 1700 лв. на дебитната карта и 140 лв. в брой, разказа притежателят му Александър Стоянов от железничарския град. 66-годишният мъж сподели, че това се случило на 16 юни, когато със съпругата му били тръгнали към гробищния парк в града.
„Спряхме на бензиностанцията, за да заредя с гориво. Платих с дебитната карта и потеглихме. Въобще не съм разбрал как портмонето ми е останало в обекта. Час по-късно вече се усетих, че липсва, и започнах да го търся. Тогава ми звънна дъщеря ми. Каза, че служителка на бензиностанцията го е открила и видяла записани в него на листчета телефонни номера. Така се свързала с нея“, обясни човекът.
Александър се върнал в бензиностанцията, за да вземе портмонето и да се отблагодари на жената за добрата постъпка. Тогава видял и името й, написано на работния бадж – Таня Стефанова.
„Аз съм пенсионер, за мен би било огромна загуба да се лиша от толкова много пари. Още повече че щеше да е нужно доста време, докато си извадя отново нови документи. Благодарен съм за проявената доброта“, заяви той.
Галина ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “Служителка на бензиностанция върна забравено портмоне с 2000 лв.

  • 20.06.2019 в 12:09
    Permalink

    Обръщам се към автора на статията. Всичко е така както сте го написали с изключение на това, че Александър не е бил със съпругата си тъй като тя почина преди 4 години и половина. Отивайки към гроба на съпругата си спира на бензиностанцията.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!