82 четения

Горнооряховка спечели автомобил от „Спорт тото”

Връчиха чисто нов луксозен автомобил „Форд Мондео“ на 52-годишната Светла Александрова от Горна Оряховица. Това се случи в сряда по време на организиран специален ден за печалби в железничарския град от „Българския спортен тотализатор”. Колата е спечелена от 32-рия тираж на играта „Тото 2 – 6 от 49“ и именно това бе поводът шоуто да гостува в родното място на щастливката. Събитието събра десетки жители на града, които гледаха на живо тегленето на други големи награди, музикални изпълнения и спортни демонстрации.

Новата собственичка на возилото работи като счетоводител в ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров” и участва поне веднъж в седмицата в игрите на „Спорт тото”, като доста често ползва готови фишове и именно такъв й е донесъл неочаквания подарък.

Научила за късмета, който я сполетял, на Гергьовден. Тогава отишла да направи залог за следващия тираж и използвала момента да провери дали печели от свой забравен фиш, пуснат на Цветница. Касиерката й съобщила, че има печалба от „Втори тото шанс”, но ще трябва да попита каква точно в пункта, в който е пуснала фиша. Светла не съобщила на роднините си, защото искала първо да разбере да не би да е станала грешка. Когато разбрала, че печели чисто нов автомобил, радостта била голяма, защото ден по-късно, на 8 май, празнувала рожден ден.

„И това, ако не е късмет! В навечерието на 51-вия ми рожден ден съдбата ме дари с уникален подарък“, казва горнооряховката.

Ключовете за колата й връчи лично регионалният директор на „Българския спортен тотализатор” Вася Ботева.

В сряда още един жител на железничарския град бе зарадван от хазартната игра. Това е Начо Станчев, който си тръгна с плазмен телевизор от специална тото томбола.

Галина ГЕОРГИЕВА

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!