Мебелна борса „Петров” – най-голямата в Северна България, отвори врати край Велико Търново

Невероятен избор! Възможност за индивидуални поръчки, консултации с дизайнер и безплатни доставки до В. Търново, Габрово и Севлиево са на разположение на клиентите

 

МЕБЕЛНА БОРСА „ПЕТРОВ“, КОЯТО Е НАЙ-ГОЛЯМАТА В СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ, ОТВОРИ ВРАТИ КРАЙ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. На повече от 4000 кв. метра на двата етажа на магазина се предлага всичко за цялостното обзавеждане на дома. Корпусни мебели, мека мебел, маси и столове, мебели от масивно дърво, градинска мебел, матраци – това са само част от стотиците артикули, измежду които могат да избират клиентите на борсата.

„Изработваме мебели за всяка стая в дома, приемаме индивидуални поръчки и предлагаме изключително богато разнообразие от материали и десени за тапицериите“, обяснява собственикът на борсата Петър Петров. И уточнява, че е възможна и промяна в размера на мебелите. „Няма никакъв проблем, когато клиентът ни си хареса мебели, но размерът не отговаря на мястото, с което той разполага в дома си, ние да коригираме размера. Мебелите са на модули, мобилни са, а ние искаме всичките ни клиенти да си тръгват от борсата напълно удовлетворени“, коментира още г-н Петров.

Доставките до адрес във Велико Търново, Габрово и Севлиево са безплатни. Изнесени консултации с дизайнер за цялостно обзавеждане предлага още борса „Петров“. Клиентът може да си избере материала, както и цветовите комбинации, от които да бъдат изработени мебелите му. Борсата разполага с мебели от масивно дърво – бук, дъб, бор, от ПВЧ, МДФ и гланц.

Български и вносни са изделията, които предлага борса „Петров“. Всички те имат от две до пет години гаранция, а някои от матраците имат дори и по-дълга гаранция.

„Въпреки че магазинът се нарича борса, това не е място за пазаруване на едро. Това е място, предназначено за крайния потребител. Когато клиентът си хареса мебел, може да я получи на момента, защото поддържаме огромно разнообразие и в склада. Ако се наложи доставка, то тя е не повече от седмица, а ако клиентът направи поръчката си до сряда, ние я изпълняваме в рамките на седмицата“, разказва още г-н Петров.

Всички мебели в борсата са на заводски цени. Освен това тя ще предлага постоянни и реални промоции, които винаги ще бъдат отразени и в брошурите на „Мебели Петров“.

НА ПЕТРОВДЕН Е ОФИЦИАЛНОТО ОТКРИВАНЕ НА МЕБЕЛНА БОРСА „ПЕТРОВ“, която се намира на главния път София – Варна, на първата отбивка за Леденик. Подходът от главния път е удобен, а борсата разполага и с огромен паркинг за повече от 100 автомобила.

Работното време е от 9 до 19,30 часа.

За връзка с екипа: 0890 441 040 и 0897 809 205

borsapetrov@gmail.com

 

Един коментар за “Мебелна борса „Петров” – най-голямата в Северна България, отвори врати край Велико Търново

  • 25.06.2019 в 17:41
    Permalink

    От 9 до 19:30 часа, ама кои дни? Събота и неделя?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *