Седмичен хороскоп за периода 21 – 27 юни

Днес Слънцето навлиза в Рак, порадвайте се на най-дългия ден

Здраве: Днес и утре се пазете в горещите часове. Пийте повече охлаждащи напитки и поставете краката си на удобно място, защото е възможно отичане. В неделя и понеделник избягвайте да пиете каквито и да е било лекарства без причина. Понеделник и вторник могат да ви изненадат с досадно главоболие от преумора на очите. Почивайте си от телефона и компютъра и се разходете на чист въздух, за да възстановите баланса. В четвъртък се предпазвайте от настинки, които могат да прераснат в нещо по-сериозно в следващите дни.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота до 17.00 часа, вторник, сряда и четвъртък. Неподходящи: събота след 17.00 часа, неделя и понеделник. Коламаска направете в четвъртък. Масажи: Можете да направите масажи на слепоочията и лицето във вторник, сряда и четвъртък. Обеци и татуировка: нежелателно е да поставяте обеци в четвъртък. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези процедури.

Хранене и диета: Намаляващата Луна спомага за по-бързото горене на мазнините и свалянето на килограми. Днес и през уикенда пийте повече течности, за да стимулирате отделянето на излишното количество вода в организма. В събота вечерта и в неделя бъдете внимателни с алкохола, който в този момент е вреден. Старт на хранителен режим или диета можете да дадете във вторник, сряда или четвъртък. Резултатите ще са дълготрайни и мотивиращи. Лунната диета тази седмица стартира във вторник, 25 юни, точно в 12.46 часа.

Основни звездни аспекти: Луната през тази седмица гостува във Водолей, Риби, Овен и Телец, а Слънцето напуска Близнаци, за да навлезе в Рак на 21 юни в 18.55 часа. Това е и първият час на астрономическото лято на 2019 година. 21 юни е най-дългият ден в годината. Порадвайте му се, разходете се на чист въздух и си пожелайте нещо хубаво в преобладаващата му светла част. В същия ден Нептун започва своята ретроградна фаза, която ще продължи до края на ноември – време за осъзнаване на грешки и искане на прошка – от ближните и от Създателя, както и за отдаване на прошка комуто е нужно. Бъдете по-щедри. В неделя Венера и Юпитер са в опозиция, тласкащи ни да даваме повече, отколкото е нужно и да преувеличаваме шансовете си за успех там, където те са минимални. Внимавайте какви решения вземате около този ден, за да не навредите и на себе си, и на хората, с които работите и на които обещавате всичко. Работната седмица стартира с квадратура между Венера и ретроградния Нептун. Привлечени сме от всичко лъскаво, от всичко, което ни се вижда недостижимо. Не е ли по-добре да приемем себе си такива, каквито сме? Не е ли по-добре да заживеем с това, с което разполагаме, вместо да бленуваме за нереални светове? Това са въпроси, които ще се поставят през всичките дни от новата делова седмица. Отговорете си ясно и точно на тях, за да продължите с чисто сърце напред в началото на лятото на 2019 година.


ОВЕН

Криза в любовта

Следващите седем дена поставят акцент върху професионалното ви развитие и деловите преговори, ако ви предстоят такива. Склонни сте да преувеличавате възможностите си, да давате напразни надежди и непокрити, нереални обещания. В личен аспект се наблюдава охладняване в отношенията ви с половинката. Търсите причината все в нея, но не е зле да се обърнете към себе си и да видите, къде грешите и вие. Умората и напрежението през седмицата се трупат от различните срещи и контакти в службата. Вечер не ви се говори на тема любов. Скоро този кризисен период ще отмине.


ТЕЛЕЦ

Прегрявате

В края на юни вие сте доста натоварени в службата. Липсва ви почивка и вие сте обект на „прегряване“, което ще даде отношение на личните ви взаимоотношения и любовта. Все по-раздразнителни и несъобразителни сте. На моменти ставата пълни егоисти, но това е съвсем в реда на нещата при това напрежение около вас. Някои сделки се проточват и не се получават от първия, втория или третия път. Трябва да се връщате, връщате и пак да се връщате, за да изглаждате нещата. Порадвайте се поне на факта, че от днес лятото е в сила и съвсем скоро ще дойде време за отпуск.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете по-романтични

Напрежението при вас е продиктувано не толкова от интензивната работа в службата. Напротив, напоследък сте по-неангажирани и това руши вашата концентрация и организираност. Чувство за дискомфорт и напрежение се пренася в личния ви живот. Там витае опасност от неразбирателство. Лесно ще я премахнете, ако обръщате повече внимание на половинката. Използвайте поводът, че лятото идва на гости, за да предложите на любимия човек по-дълги и продължителни разходки вечер. Романтични, само за вас двамата.


РАК

Предпазвайте се

За вас предстои промяна, която ще стартира тази седмица и ще даде отражение през месеците до края на септември. Има естествено раздвижване в сферата на отношенията. Слънцето навлиза във вашия знак и сте на път да обновят средата, в която движите. Както винаги, ще ви предупредя и този път да внимавате, какви хора допускате близо до себе си. Вие сте доверчиви и винаги, когато се предоверявате, след това страдате. Причината е във вашите чисти намерения, с които тръгвате напред. А не срещнете ли такива, идва време на тъга.


ЛЪВ

Бъдете по-откровени

Прекалено свободното ви поведение напоследък е причина половинката ви да се осъмни във вашата искреност и това да предизвика поредица от сцени на ревност в личните ви взаимоотношения. Няма как да не пострада и професионалният ви живот, тъй като във вашия свят едно нещо, ако е в дисхармония, страдат всички останали около него. Бъдете по-откровени от всякога и не премълчавайте нищо от най-близкия човек. Говорете повече, отделяйте му повече от своето време. Всичко това ще ви предпази от един евентуален крах във взаимоотношенията.


ДЕВА

Не се подценявайте

Основен аспект в хороскопа ви тази седмица ще бъде раздвижване на пластовете в любовта. При мнозина на този етап професионалното напрежение, натрупаната умора и чувството за неудовлетвореност на работното място будят желание да направите смели промени в интимния си живот само и само по този начин да се почувствате по-добре. Не се подценявайте, дори и в служебен план нещата да не вървят добре сега, ще потръгнат съвсем скоро. А в любовта преценявайте добре действията си, за да не си предизвикате главоболия.


ВЕЗНИ

Бягайте от депресията

В последно време вия бяхте добри, отзивчиви, доста позитивни и откликвахте на всякакви молби, попивахте чужди тревоги и живеехте със своите проблеми вкупом. Като цяло всичко това изтощи до максимум вашата психика. В края на юни се чувствате уморени и емоционално изцедени. Ако не се заредите с кураж и нов адреналин, всичко това може да доведе до една по-продължителна и мъчителна депресия. Няма смисъл да прекарвате лятото си в неудовлетворение. Още днес си намерете нещо малко, което да ви крепи в следващите месеци. Планирайте лятната почика.


СКОРПИОН

Прекрасен период

След като простихте на всички около себе си и така вие самите се освободихте от доста тежки чувства, сега е време да продължите напред. Честит първи ден от лятото! Радвайте се на светлината, на мириса на липа, на топлия бриз и мислете позитивно. Преодолейте някои ваши вътрешни страхове, които ви мъчат и не позволяват да се разкриете изцяло като потенциал в службата или в личния живот. Сега за вас стартира един доста по-благоприятен период. Радвайте му се от сърце.


СТРЕЛЕЦ

Изяснявате обстоятелства

Акцент през този период е поставен главно върху сферата на взаимоотношенията. Като започнем от най-личните, та стигнем и до деловите. В последните изяснявате обстоятелства, но не бива да се примирявате в името на добрия тон. Неведнъж в спора се е раждала истината. Така ще е и сега, а тя – истината – в случая ще бъде на ваша страна. Не позволявайте на никой да ви убеждава в гледната си точка, ако вие не сте съгласни с нея. Рядко се случва вие да грешите в преценката си. И сега ще сте правите. Защитавайте своята истина.


КОЗИРОГ

Финансова стабилност

В началото на летния сезон, в първия ден от лятото, вие чувствате объркване заради хилядите ангажименти, които са ви на главата. Ще се справите. Неведнъж сте доказвали, че сте отлични изпълнители и професионалисти. Седмицата обаче иска от вас да обърнете и по-голямо внимание на личния си живот и взаимоотношенията там. Подобряването на финансовата ви стабилност е и причина за по-високото ви самочувствие и спокойствието в тази част от хороскопа ви. Действайте по вече предприетите задачи. Вие поставихте едно ново начало и трябва да го следвате.


ВОДОЛЕЙ

Промени в службата

За вас промените в професионален аспект са главното, което може да се каже за този период. Настъпват раздвижвания, които или вие сте предизвикали, или просто е дошло времето да се случат. Не се притеснявайте, всичко ще бъде за добро. Новите обстоятелства безспорно са по-добри в дългосрочен аспект от старите. В личен план е добре да споделяте за всичко, което става в службата с вас. Половинката винаги ще ви дава адекватна гледна точка. Ако все още не сте започнали да спортувате, сега е моментът да излезете и тичате в парка, да плувате или просто да започнете по-дългите и продължителни разходки вечер.


РИБИ

Щастие и успехи

Както при останалите знаци, така и при вас сферата на професионалното развитие е силно застъпена в настоящия хороскоп. Първите дни на лятото на 2019 г. никак не са отпускарски за вас, защото носят полъха на промени, новости и възможности за развитие в служебен аспект. Не ги пропускайте. Е, някои от вас вече са започнали да ползват един по-ранен отпуск и са на пясъчния плаж. За тях първите летни лъчи ще носят щастие и удовлетворение. А след това ще си наваксват със служебните ангажименти.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

21 юни. Родени сте на 21 юни и това е ден, който ви определя като щастливци, погалени от Съдбата. В живота ви винаги нещата се нареждат по добър начин, дори и вие нищо да не направите. Просто сте си родени с късмет! Заслужили сте си го в минали прераждания! Внимавайте обаче със запознанствата, които завързвате. Сами сте се убедили, че сякаш с магнит привличате лошите хора, завистниците и недоброжелателите. Преценявайте ги още от самото начало дали струват и чак тогава ги допускайте в живота си.

От сега до идния ви рожден ден предстои прекрасна година на позитивни вибрации и много щастие. Ще видите как нещата в живота ви ще се оправят и вашето настроение ще става все по-добро. Бъдете оптимисти и вярвайте в успеха си, за да го постигнете. Това е година на пътувания, срещи, контакти, премествания и нови перспективи. Не ги пропускайте.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако я изживеете с хора, в чиято среда се чувствате спокойни и обичани.

22 юни. Отличителното при вас, хората, родени на 22 юни, не е, че не допускате грешки, а че много рядко си го признавате и се имате за непогрешими. По-лесно ви е да хвърлите вината на някой друг и така да си измиете ръцете. Оттук идват най-големите ви трудности. Задачата ви в този живот е да се научите на отговорност и предпазливост. Заставайте зад всяко свое дело с чувство за отговорност и с очакване за всички последствия след това. Иначе вечно ще бъдете отбягвани и гледани накриво.

За вас предстои една малко по-трудна година. Налага се да борите прегради, да рушите стени и всичко това със собствени усилия. Бъдете смели, решителни и не се отказвайте, видите ли трудност на пътя си. Тя е изникнала, за да я преодолеете.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

23 юни. Вие сте авантюристи и приключенци. Еднообразието ви натоварва и изтощава до последната капка. Обожавате да пътувате и затова ще сте най-големите щастливци, ако работите работа, която изисква постоянно да сте на колела. В любовта е добре да сте малко по-постоянни. Проблемите си създавате сами с малките флиртове и закачки, които може да не се приемат като съвсем такива малки, а като нещо доста по-сериозно. Умеете да говорите и омайвате с приказките си. Това е ваш голям плюс.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Това е най-активната година, сравнена с изминалите девет. Ще ви се случат доста неща, за които не сте предполагали. Помогнете с действията си на Съдбата да се подреди така, както вие си я представяте. Внимавайте, грешките, които правите през тази година, ще изкупувате през следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *