Дневен хороскоп. Прогноза за 24 юни, понеделник

Луната е в Риби. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с лимфните възли, раздвижвания на краката след изкълчване на глезените, както и на оплаквания в стомаха и жлъчката.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелани са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене.

Хранене и диета: През целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Хапвайте повече пресни зеленчуци и пълнозърнести храни. Избягвайте бялото брашно и захарта. Не употребявайте алкохол.

Цветове, носещи късмет: Синьо и зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 12.26 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: След неспокойната нощ се будим в не особено добро настроение, което обаче в разгара на деня ще се подобри. Луната гостува в Риби и ни прави чувствителни. Венера и Нептун са в квадратура, която ни обстрелва с емоции. Разсъждавайте по-трезво и вземайте адекватни решения около обяд. В следобеда нещата се нареждат, Луната е в хармонични аспекти с Марс и Плутон, даряващи сила и издръжливост.

ОВЕН

Хубави емоции в следобеда

Имате нужда от уединение, за да направите някои малки сметки за живота си. Сега осмисляте доста неща и в същото време изтъкавате планове за бъдещето си. Първата част от понеделник е доста напрегната, защото е свързана със справянето с определени срокове. В следобеда чувствате прилив на положителни емоции. Съхранете ги в себе си.


ТЕЛЕЦ

Промените са във ваша полза

В понеделник е време да помислите върху начина си на живот. Да вникнете по-дълбоко и философско в идеите и мечтите си. Нужно е да сте наясно с това, какви желаете да бъдете и как искате хората да ви възприемат във външния свят. В следобеда и вечерта промените са във ваша полза. Насладете им се.


БЛИЗНАЦИ

Не забравяйте спорта

Прилагате аналитичната си мисъл на практика. Показвате грешките на колектива, с който работите. Правите го по деликатен начин и всички ви разбират прекрасно. В сутрешните часове имате доста работа, но в следобеда оставате по-свободни, за да обърнете внимание на своите планове за бъдещето. Спортувайте, днес спорът ви носи жизненост и тонус.


РАК

Следобедно предложение

В сутрешните часове не сте доволни от делата, които вършите. Причината е, че ги правите по задължение и само защото имате вече поставени срокове. Нещата се променят в следобеда, когато около вас средата се запълва с приятни контакти. Очаквайте предложение за съвместна работа с хора, с които имате общи идеи. Това е чудесно.


ЛЪВ

Приходи

Понеделник ви носи приходи, които ви учудват с размера си. Деловите ви дейности дават своя дългоочакван плод. Имате възможност да инвестирате, като съветът ми е да го направите в следобедните часове. Сутринта все още сте под въздействието на напрегнати аспекти и решенията, които бихте взели, ще са погрешни.


ДЕВА

Не проваляйте своя ден

В понеделник сте емоционални. Преливате от разнопосочни чувства и мисли, не сте в състояние да вземете правилно решение дори и за най-елементарните въпроси. В сутрешните часове влизате в непрестанни конфликти с хората около себе си. Заяждате се и за най-малкото. Не проваляйте деня си по този начин.


ВЕЗНИ

Бъдете по-активни

Бъдете по-активни и дейни. Не мързелувайте, както ви се иска. Ще пропилеете доста шансове и възможности за изява, ако се скатавате в някое ъгълче и чакате някой да ви повика или друг да свърши това, за което вие сте отговорни. Сега ковете съдбата си и не бива да се сърдите на никого, ако заради безделие не ви се получават нещата.


СКОРПИОН

В следобеда се успокоявате

В понеделник, колкото и да се опитвате да сте активни, да сте „вътре“ в нещата, все нещо ще излиза извънредно и ще руши предварителния ви план за стечение на обстоятелствата. Не се притеснявайте. Денят като цяло е успешен. В следобеда ви чакат доста повече положителни емоции.


СТРЕЛЕЦ

Не закъснявайте

Дори и понеделник да не е сред най-щастливите ви дни от тази седмица, не пропускайте нито една минута, в която можете да се изявите. Стриктното спазване на срокове е важно условие, за да успеете. Бъдете точни и не закъснявайте, особено в часовете до ранния следобед. Вечерта чувствате удовлетворение от всичко, което сте постигнали през деня.


КОЗИРОГ

Справяте се отлично

Лошото ви настроение в понеделник сутрин е продиктувано от факта, че трябва да се срещнете с определени хора, които не са ви особено приятни. Или да свършите извънредна работа, която не ви е в рутината. Добрата новина е, че ще се справите отлично и тъкмо това ще ви даде подем за по-напред.


ВОДОЛЕЙ

Придобивки и щастие

Понеделник е повече от благоприятен за вас. Сдобивате се с нови придобивки за дома или офиса, които ви правят особено щастливи. Радвате се на популярност сред хората около себе си. Бъдете внимателни със сроковете за изпълнение на задачите, които си поставяте. Не се заемайте с непосилни дела, за да не се изложите.


РИБИ

Начало

Въпреки че сте колебливи, днес започвате един изцяло нов цикъл в живота си. Всичко се случва първо на психологично ниво и едва след това ще го приложите на практика. Не подминавайте идеите си, не ги мислете за налудничави или неизпълними. Поставете си цели, които да гоните през летните месеци. Този ден поставя начало.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте на прекрасен ден не само заради датата 24-и, а и заради това, че днес е Еньовден. Малцина от вас оценяват възможностите, които Съдбата им предоставя. Понякога това е за добро. Имате шанса да се реализирате по неповторим начин в сферата на бизнеса. Сигурно сте разбрали, че ако поставите парите в началото на всички идеи, ако те са вашата заветна цел, нещата не се получават. Когато искате да изкарате пари, защото ви трябват, не става. Когато не се стремите към тях, те сами идват. Това е така, защото за вас те трябва да са средство, а не цел. Така че, щом харесвате скъпите неща, уюта и удобствата, не се стремете на всяка цена да си ги предоставите. В един момент от живота, когато най-малко очаквате, всичките ви материални мечти ще бъдат сбъднати.

Навлизате в година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Вие не бива да сте толкова активни, колкото бяхте досега, а е нужно да обърнете внимание на детайлите в живота си и сложите ред там, където той липсва. Мнозина ще сключат брак през тази година. Направете го с увереност и ще видите, колко щастливи ще се почувствате.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *