41 четения

Девет деца от В. Търново с награди от Ротари заради престижни места в олимпиади

За четвърти път в края на учебната година Ротари клуб – Велико Търново, раздаде превърналите се вече в традиция награди за деца от града – лауреати и победители от национални олимпиади през 2018 – 2019 г. Сега бяха наградени учениците, класирали се на първо, второ и трето място.
На редовна среща на клуба президентът Росен Великов и електдистрикт гуверньорът Митко Минев раздадоха парични награди на 9 деца – Валентина Блажева, Ванеса Мюл, Есин Мехмедали, Александра Младенова и Елеонора Дончева от ПЕГ „Проф. Д-р Асен Златаров”. От ПМГ „Васил Друмев” награди получиха Жара Еленска, Цветина Борисова и Габриела Димитрова, а от ЧПГ „Аркус” беше отличен Денислав Бончев.
„Пожелавам ви да се развивате и да надграждате постигнатите резултати”, каза Росен Великов. Призьорите бяха поздравени и от президентите на „Интеракт” – Кристина Илиева, и на „Ротаракт” – Мартина Маринова. Те отправиха покана към учениците да присъстват на сбирка на клубовете им, за да опознаят целите на ротарианството и евентуално да бъдат следващите нови попълнения на клубовете.

Сн. личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!