47 четения

Дияна Консулова трета на скок височина в България при девойките под 18 години

Бронзов медал в скока на височина на Националния шампионат за юноши и девойки под 18 години спечели Дияна Консулова. Състезателката на „Атлетика 2012“ преодоля летва с височина 160 сантиметра и остана на 3 сантиметра от сребърния медал. Взе го Пламена Миткова „Локомотив – Пловдив“. Също със 163 сантиметра, но преодолени от по-ранен опит, златото заслужи Ивайла Тодорова от „Евър – Варна“. Дългоочакван и напълно заслужен успех. Дияна Консулова е ученичка в Спортно училище – Велико Търново, и е пълна отличничка, информира треньорката й Людмила Георгиева.

Светослав Ботев от “Атлетика 2012“ се подреди шести на 400 метра с препятствия. На 110 метра с препятствия съотборникът му Павлин Павлов даде дванайсето време.

В скока на дължина Василена Славова от „Етър – Академик“ остана девета с 513 сантиметра, като само сантиметър не й достигна да влезе във финала.

На крачка от медала на 800 метра остана Томи Димитров от „Локомотив 2010“. Горнооряховският атлет се класира четвърти на дистанцията, осми е Станислав Рашков от „Атлетика 2012“. Томи Димитров бяга и на 400 метра, където финишира осми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!