62 четения

Какво вещаят звездите за 25 юни, вторник

Луната е в Овен. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 12.46 часа. Лунният ден е 22-ри. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако не постите или не сте вегетарианци, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна за днес. Денят е подходящ за стартиране на дългосрочен диетичен хранителен режим. Лунната диета стартира днес в 12.46 часа и трае до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 13.25 часа.

Звездни аспекти за деня: Вторник е активен ден с Луна в Овен. Можете да приключите важни дела и да се заемете с ангажименти, които са с приоритет. Бъдете активни. Ще свършите много работа и ще бъдете доволни от себе си. Пожелайте си нещо ново, помечтайте си. Съвсем скоро мечтите ви могат да се сбъднат.


ОВЕН

Енергия

Събудете се с усмивка на лицето. Вторник обещава да е благоприятен ден. Ще ви се случат куп хубави неща. Усмихвайте се често, за да предизвикате положително настроение и у другите срещу вас. На работното място сте енергични, работоспособни и лесно ще стартирате дългосрочни идеи и действия.


ТЕЛЕЦ

Бавно и полека

Не се учудвайте, ако при вас денят не е толкова активен, колкото при представителите на Овен. Не сте център на внимание, дори не желаете да правите излишно впечатление. Ще работите по вече предприети задачи точно до края на служебния си ден и след това веднага ще се приберете вкъщи. Тази вечер си легнете по-рано.


БЛИЗНАЦИ

Щастливи сте

Доброто ви настроение във вторник е подчертано и вие сте сред хората, които заразяват всички около себе си с позитивизъм. Очакват ви приятни срещи. Новите запознанства, които завързвате сега, ще окажат благоприятна роля в живота ви за в бъдеще. Усмихвайте се. Имате основание да покажете, че се чувствате щастливи.


РАК

Ще успеете

След вчерашното следобедно предложение в сферата на професионалния ви живот, днес изцяло ще сте заети с кроене на планове и търсене на начини да реализирате идеите си. Денят е благоприятен за вас и ви носи шансове да разкриете потенциала си. Действайте, бъдете дейни и активни. Ще успеете.


ЛЪВ

Емоции

Под влияние сте изцяло на чувствата и емоциите си и това ще се окаже главната причина за проблемите, които сами ще си причините в този ден. Добре е да бъдете мнителни към новите запознанства и хората, подаващи ви ръка точно сега. Не си позволявайте да бъдете приласкани.


ДЕВА

Жизнерадостни и енергични

Обърнете повече внимание на контактите си днес. Има хора, които са съгласни да ви подадат ръка и да ви помогнат с каквото са способни. Във вашите ръце е шансът да ги намерите и да ги допуснете в живота си. Енергични и жизнерадостни сте. Не оставяйте нищо за утре, свършете го днес.


ВЕЗНИ

Ще успеете

В добро настроение сте. Вторника стартирате с дългосрочни начинания. Правите си смели планове, които все пак са съобразени и с вашите възможности. Намерили сте формулата на успеха – да вървите с малки стъпки до успеха, който знаете, че можете да осъществите. Мечтите и илюзиите са далече от вас. Ето защо ще постигнете целите си.


СКОРПИОН

Внимавайте с парите

Не правете непосилни изхарчвания за стоки и вещи, които няма да ви влязат в употреба. Днес имате нужда да поговорите с някого относно своя личен бюджет. Говорете само с доверени хора. Не е нужно всички да разбират за притесненията ви. Ако мислите да правите голяма инвестиция, сега не е подходящият момент.


СТРЕЛЕЦ

Правете добро

Желаете да поправите някои от грешките, допуснати в миналото. Наред с това сте на път да поставите и ново начало в личен план, което ще продиктува развитието на нещата около вас през летните месеци. Очаква ви важен ден, мерете приказките и действията си. Правете само добро, за да получите същото.


КОЗИРОГ

В по-добро настроение

Очаква ви подем в работата. Обърнете внимание на делата, които отлагахте от няколко дни насам. Днес ги вършите с лекота. Очакват ви похвали за добре свършената работа, както и финансови бонуси. Остават ви сили и енергия за всичко. Вечерта се разходете на чист въздух. Ще получите щастлива новина, която ви радва.


ВОДОЛЕЙ

Добри новини

Днешният ден е благоприятен за вас. Очакват ви добри новини в семейството, които ще ви зарадват и ще ви дадат мотивация да направите някои желани промени около себе си. В сутрешните часове обръщайте внимание на всяка информация, която получавате. В следобедните я използвайте в своя полза, без да я изкривявате.


РИБИ

Силен ден

Очаква ви благоприятен ден. Поставете си осъществими цели, за да бъдете доволни от себе си след това. Можете да насрочите важна среща и да разрешите определени междуличностни проблеми. Днес сте в чудесно настроение – силни и енергични, заразителни с добро настроение.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 25 юни, сте хора – задълбочени в себе си и в проблемите на цялото си човешко обкръжение. Често се тровите с чуждите болки. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен, защото е почерпен от богатия ви житейски опит. Каквато и да е вашата възраст, все гледате да се поучите и от своите грешки, и от грешките на чуждите хора. Добри сте, но невинаги срещате доброта. Имайте едно наум, на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите. Притежавате много стар дух, преживял голям брой прераждания на нашата планета. Патили сте си доста през годините и сега имате за цел да се научите на предпазливост. Ще изживеете един прекрасен живот, ако намерите половинката до себе си, на която да вярвате безрезервно. Важно е близките ви хора никога да не ви предават.

Годината, в която навлизате, ще ви помогне да направите един обстоен анализ на изминалите девет години. Точно чрез него ще осъществите и плановете си за следващите години занапред. Въз основа на осъзнатите грешки ще изградите едно по-добро и сигурно бъдеще. За мнозина това ще е година за начало на обучение или курс за преквалификация.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *