12 четения

Още шест отличия за „Ап спорт“ от първенството с малокалибрено оръжие

Още четири златни и два бронзови медала спечелиха стрелците на СК „АП спорт“ от Държавното първенство с малокалибрено оръжие в Стара Загора.
Стоян Пушков се класира на първото място в дисциплината 25 метра бърза стрелба за мъже с 573 точки и със стабилно представяне и в двете части на състезанието изпревари Борис Кукучев от „Несебър“ с шест точки. Трети остана Самуил Донков от „АП спорт“ с 564 точки, след първо място в първата половина на състезанието, но по-слаба втора част. Техните съотборници Кънчо Стоянов и Стефан Терзиев са съответно пети и шести. Отборно състезателите на „АП спорт“ са безапелационно първи пред отборите на „Диана“ Ямбол и „Августа“ (Стара Загора).
Самуил Донков от „АП спорт“ се окичи със златния медал в дисциплината 50 м прецизна стрелба с изключително висок резултат от 561 точки, изпреварвайки втория с 21 точки. Съотборниците му Николай Колев и Мартин Драгомиров са трети и четвърти. Така и отборният резултат отново донесе безапелационно първо място на великотърновските състезатели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!