27 четения

Младежите от ВМРО организират фотографски конкурс

ФОТОКОНКУРС НА ТЕМА „МОЕТО ПАТРИОТИЧНО ЛЯТО. ОТ ОХРИД ДО ТУЛЧА И ОТ ДУНАВ ДО БЯЛО МОРЕ” обявяват от Младежката организация на ВМРО във Велико Търново. Състезанието е предизвикателство към всички, които обикалят страната и снимат. Идеята на младите войводи е по този начин да бъде популяризирана ролята на страната ни във формирането на културно-историческото наследство на Балканите.

Конкурсът стартира на 1 юли и продължава до 1 септември. Снимки могат да изпращат всички млади хора на възраст 18 – 26 години на имейл [email protected]. Към снимката трябва да има трите имена на автора, откъде е, както и кратка информация за съдържанието на фотографията. Всеки участник има право да изпрати до три снимки и контакти за обратна връзка.

Снимките за конкурса не трябва да са по-малки от 1024 пиксела по хоризонтала и да са не по-големи от 5 мегабайта, не трябва да са били подлагани на груби манипулации със софтуер за обработка на изображения. Допускат се снимки във формат на файла jpeg или tiff. Във фотоконкурса няма да бъдат допускани за участие снимки, които не отговарят на темата, не са авторски, не са изпратени за участие по обявения начин, не са придружени с информация за представяне на участника, не отговарят на техническите изисквания за снимките или пък имат вече награди в други фотоконкурси.

Според правилата на състезанието всички снимки ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата „Младежката организация на ВМРО – Велико Търново“, албум „Фотоконкурс – Моето патриотично лято. От Охрид до Тулча и от Дунав до Бяло море ” – в периода 1 – 31 септември. Жури ще определи победителите сред десетте снимки, получили най-много гласове чрез „харесване” във Фейсбук. Авторите на снимките, класирани на първите три места, ще получат награди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!