Вашият хороскоп за за 26 юни, сряда

Луната е в Овен. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 23-ти. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на черепа, главния мозък, очите, челюстите. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, мигрена, главоболие, болести на очите. Денят е добър за зачеване.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите почистваща процедура на кожата на лицето, да хидратирате кожата с маска. Направете упражнения за очите, особено ако престоявате дълго време пред компютър.

Хранене и диета: Денят е добър за започване на диета, която може да даде по-бързи резултати от очакваното. Избягвайте въглехидратите и наблегнете на белтъчините. Това ще спомогне ускорението на метаболизма. Три пъти в деня между храненията вземайте по един плод – за тонус, енергия и потискане на глада.

Цветове, носещи късмет: Жълто.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 14.25 часа.

Звездни аспекти за деня: В сряда стриктно спазвайте сроковете си, за да имате нужния успех в начинанията. Не си позволявайте своеволия, а се доближавайте максимално до правната рамка и установените правила. Денят е благоприятен и активен. Насладете му се.


ОВЕН

Действайте

Трудностите, които срещате днес, разрешавате с лека ръка и с много малко усилия. Не позволявайте на проблемите да ви разсейват и отслабят добрата психическа настройка. Предстои ви активен ден, в който всичко принадлежи на вашия личен избор. Действайте по правилата и ще имате успех.

 


ТЕЛЕЦ

Бъдете откровени

И в сряда от вас се иска бавно и с много малки стъпки да вървите напред. Бъдете готови да ви се търси отговорност за наскоро допусната грешка. Имайте отговор, защо сте направили този пропуск. Справедливостта ще бъде на ваша страна, ако сте откровени и не се стремите да замажете за пореден път нещата.

 


БЛИЗНАЦИ

Не кръшкайте

Не всичко в сутрешните часове върви по вашите предварителни планове и затова си внушавате, че сряда не обещава успехи. Грешите. Сряда е един от щастливите ви дни за тази седмица, стига да спазвате предварителните си графици и да се вместите в общия график на фирмата, която представлявате. Не кръшкайте.

 


РАК

В подем

Вие сте един от най-трудещите се днес. Работите усърдно по вече започнати задачи, които се стремите да завършите днес или най-късно утре. Не се притеснявайте от трудностите, защото те са преодолими. Не се ядосвайте за дреболии и нека малките проблеми не спират големия подем, който преживявате в момента.

 


ЛЪВ

Убедителни

Време е да овладеете емоциите и малко по малко да погледнете напред в бъдещето си. Тръгнали сте в правилната посока и интуицията ви го подсказва. Не правете промени, а се в гледайте в себе си. Днес общувате с лекота, влизате във всякакви разговори и сте убедителни. Използвайте го, за да постигнете определени свои цели.

 


ДЕВА

Отличници

Вие сте хората, които хванат ли нещо, го вършат докрай и с нужното качество. Ето какво ще ви направи търсени, силни и успешни през днешния ден. Сряда изисква не само от вас, а и от всички зодиакални знаци прецизност и постоянство в действията. Днес ще получите добро предложение, свързано с финансови възнаграждения.

 


ВЕЗНИ

Спазвайте сроковете

Вие също се изявявате като добри професионалисти на работното място. Днес водите добри дебати и в преговорите винаги заемате по либерален начин страната на печелившите. Любовният ви живот също е в подем. Сякаш всичко се подобрява с всяка изминала минута. Спазвайте стриктно сроковете си.

 


СКОРПИОН

Активен ден

В сряда от вас се иска сериозно отношение и много мотивация, за да се справите с ангажиментите, които имате насрочени за днес. Денят е отличен за вършене на всякаква рутинна работа, както и за довършване на задачи с изтичащ срок. Обърнете внимание на здравето си. Спортувайте за тонус.

 


СТРЕЛЕЦ

Забързаност

Движението на Луната в Овен прави денят ви активен и наситен с възможности и шансове. Днес организирате всички хора около себе си. Вие сте като един притегателен център, около който се случват всички събития. Подгответе се да вземате бързи решения, които на свой ред трябва да са и правилни. Бъдете съсредоточени.

 


КОЗИРОГ

Ангажименти

В сряда зацикляте на едно място и имате усещането, че нищо около вас не върви в правилната посока. Сякаш сте загубили ориентация, а ангажиментите се трупат на опашка, без да имате възможност да ги свършите докрай. Освободете се от емоцията и притесненията. Ще се справите, ако сте спокойни и уравновесени.

 


ВОДОЛЕЙ

Добро настроение

И в сряда около вас витае добро настроение, а начинанията ви са обречени на успех. Обърнете повече внимание на приятелите си, на колегите и хората, с които общувате ежедневно. Именно те ще ви подсказват правилните стъпки. Не закъснявайте с крайните срокове, които сте си поставили за изпълнението на определени задачи.

 


РИБИ

Симпатяги сте

Очаква ви благоприятен ден. Радвате се на приходи и шансове да инвестирате парите за в бъдеще. Единственото, което може да се окаже негативно днес, е вашата агресия. Тя обаче не е отблъскваща, защото редом с нервността проявявате и самоирония. Така правите впечатление по-скоро на симпатични личности, отколкото на отмъстителни.

 


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 26 юни, и тя е причината за всички трудности по пътя ви. Въпреки че те ви правят силни и издръжливи, ви тежат и забавят. На всичкото отгоре сте добродушни и жертвоготовни. Не ви стига това, че с мъка вършите собствените си задължения, ами не можете да отказвате, когато сте повикани за помощ. Уморително е ежедневието ви, ако жонглирате между собствени и чужди задължения. Научете се да бъдете твърди, за да отказвате лесно, когато някой ви помогне да свършите и неговата работа. Не ставате за съдружници, защото правите постоянни компромиси и вредите на себе си. Реализирате ли собствен едноличен бизнес, ще успеете.

Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и много делови раздвижвания. Някои ще сменят работата си, но това е за добро, на други ще им вдигнат заплатата, а трети просто ще получат желаната стабилност, към която са се стремели дълго време.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.