43 четения

Какво вещаят звездите за 27 юни, четвъртък

Луната преминава от Овен в Телец в 16.31 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 24-ти. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До прехода на Луната в Телец остават нежелани операциите в областта на черепа, главния мозък, очите, челюстите. След това – на гърлото, гласните връзки, сливиците, щитовидната жлеза. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, мигрена, главоболие, болести на очите. Денят е добър за зачеване.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Заради фазата на Луната растежът се забавя. До ранния следобед може да направите дълбочинно почистване на лицето или маска за премахване на черните точки. В следобеда добре се отразяват масажите за отблокиране на различни блокажи по тялото.

Хранене и диета: Стартирайте диета или хранителен режим днес, за да се радвате на дълготрайни и мотивиращи резултати. В сутрешните часове закусете кисело мляко с плодове, а в следобеда хапнете омлет със салата от пресни зеленчуци. На вечеря може да приготвите сирене по шопски, което е пълноценен избор за този ден.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 15.26 часа.

Звездни аспекти за деня: Четвъртък не е сред най-активните дни от тази седмица и затова е добре да организирате така делата си, че да ги свършите преди 10.51 часа или след 16.31 часа. Във времето между тези два часа се оставете на течението и рутината. Не предприемайте никакви нови начинания и ангажименти. Сутрешният аспект на Луната и Марс е напрегнат, затова и овладейте агресията. Нервността няма да е добър съветник.


ОВЕН

Без напрежение

В четвъртък сутрин сте уравновесени и решени да свършите всичко, което започнахте в предишните няколко дни. До обяд ще имате тази възможност. В следобедните часове ще ви подхванат финансови проблеми за разрешаване. Не се ядосвайте и не натрупвайте излишно напрежение, за да не си го изкарате излишно в семейството вечерта.


ТЕЛЕЦ

Време за промени

Ще бъдете зарадвани от предложение, обвързано с обещания за финансови приходи. Усмивката ви грейва на лицата, защото този път нямате повод за притеснение, че някой се опитва да ви измами. В следобеда Луната навлиза във вашия знак и активира нов период, време за промени и ходове. Пластовете се разместват.


БЛИЗНАЦИ

Леко и лежерно

В четвъртък сте настроени хумористично, шегаджийски подхвърляте някоя друга реплика спрямо хората около вас. Това не е най-активният ден от седмицата и от вас не се иска да действате или да бъдете особено съсредоточени. Това е и причината днес да прекарате работния си делник в приказки и престой в социалните мрежи.


РАК

Изгонете старото

Днес сте енергични и разполагате с всички шансове да преодолеете напрежението и да продължите крачка напред. Намирате се пред прага на нов период, но за да прекрачите в него, е добре да се отърсите от всички ненужни и затормозяващи ви познанства. С изоставяне на старото днес и утре съвсем скоро в живота ви ще се роди нещо ново.


ЛЪВ

Не се инатете

В четвъртък сте прекалено чувствителни и нервни, но денят ви дава възможност да овладеете излишната емоция и да продължите напред, стига вие да искате. Концентрирайте ангажиментите си в сутрешните часове и не пропускайте тогава да свършите по-важната част от тях. Не се инатете и приемайте за истина знаците на съдбата.


ДЕВА

Не давайте пари назаем

Сутринта опитайте да приключите с всички изостанали задачи на работното място. Не вземайте никакви финансови решения, а и ако е възможно, не давайте пари назаем. В следобедните часове ще почувствате раздвижване и оживление. Настроението ви се подобрява с всяка минута до вечерта.


ВЕЗНИ

Не се сърдете

Днес разполагате с късмет и шанс да приключите много изостанала работа до обедната почивка. Радвате се и на подкрепа отстрана на колегите и партньорите, от които зависите. В следобедните часове се пуснете по течението. Ще ви ангажират с различни излишни задачи, които ви товарят. Не се сърдете.


СКОРПИОН

Продължете напред

Бъдете внимателни, защото сте склонни да вземате разностранни решения, не всички от които ще бъдат ползотворни. Стабилизира се здравословното ви състояние и най-накрая излизате от периода на лош късмет, който ви беше „натиснал“ в последно време. Пожелайте си нещо хубаво и продължете напред.


СТРЕЛЕЦ

Потискайте емоцията

Чувствате се потиснати и поради тази причина често ще се затваряте в себе си или обратното – ще бъдете крайно агресивни до степен да наложите мнението си над останалите. Владейте емоцията. Сега имате нужда от малко повече спокойствие. Избягвайте да се залавяте с работа, свързана с гонене на срокове.


КОЗИРОГ

Послушайте звездите

И днес, ако се инатите, едва ли ще постигнете всичко, което сте замислили. Вършете ангажиментите си, като вървите по план. В предиобеда ви предстоят приятни и важни срещи. В следобедните часове трудностите ще преобладават, защото не желаете да се примирите, че времето не е подходящо за действия. Послушайте звездите.


ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден

Четвъртък е благоприятен, но забранява всякакви разговори за пари, финанси, кредити, имущество и прочее. Просто се отдайте на рутинните си ангажименти и ги вършете със замах. В часовете между 10.51 ч. и 16.31 ч. се оставете на течението. По възможност дори не разговаряйте с колегите, за да избягате от кавгите.


РИБИ

Не се инатете

И вие не би следвало да се инатите през този ден. Ако нещо ви се случва, то това е, защото така трябва да стане. Невинаги можете да контролирате изцяло съдбата си. Просто приемете някои обстоятелства като даденост и продължете напред. Използвайте силата си, за да преодолеете кризата в личния живот.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте емоционални, отворени и отзивчиви хора, но сте такива само за своите приятели. За тях се раздавате изцяло и пренебрегвате онези, които наистина ви обичат. Понякога не обръщате голямо внимание на семейството си, пренебрегвате половинката си, вярвате на слуховете, носещи се на пътя и отричате думите, изговорени в дома от най-обичаните същества. Помислете си дали искате да живеете за хората навън, или желанието ви е да запазите своя личен живот здрав и щастлив. По-добре е, ако не сключвате ранен брак, а поживеете известно време с половинката и вдигнете сватба, като навършите 30.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Не бива да поставяте никакви нови начала, а е по-добре да се заемете със старите и изоставени задачи. Сега ще имате възможност да ги докарате докрай.

Здраве: Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и силно главоболие.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *