58 четения

Реставраторка на стари коли стана модел на автосервиз

27-годишната Галина Павлова е запалена по автомобилите и кара розов „Опел Пинко“

 

27-ГОДИШНАТА ГАЛИНА ПАВЛОВА ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО НАПРАВИ ФУРОР В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, СЛЕД КАТО СТАНА МОДЕЛ НА АВТОСЕРВИЗ в старата столица. Фотосесията е правена от професионални фотографи. Галина казва, че за нея, да е модел, е хоби, а въпросната атракция е заснета преди около месец. Снимките са били с джип и как ремонтира мотора на свой познат. За фотосесията Галина е сменила няколко различни екстравагантни тоалета – къси панталони и потник, корсет и кожени панталони и яке за мотора, а на всички се виждат любимите й татуировки.

ОСВЕН РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА ТЪРНОВСКИЯ АВТОСЕРВИЗ ЗА НЕГОВАТА СТРАНИЦА ВЪВ ФЕЙСБУК Галина Павлова и половинката й Андрей Андреев се прочуха с пътешествие в няколко страни със стар мерцедес, който бяха ремонтирали сами. Преди година двамата младежи пък откриха свой автосервиз в Момин сбор за реставрация на стари коли и основно на соцвозила. Двамата предлагат и услуги на самообслужване в RUST MANIA, като за пръв път въведоха плащането „кой колкото даде“.

За двамата любители на предизвикателствата, освен за препитание, начинанието е и показване на умения и майсторлък. „Всяка стара кола си има история и заслужава уважение, а връщането към живота на един такъв автомобил не е рутинна работа, не е за всеки майстор“, споделя Галина. Самата тя кара розов „Опел Пинко”, който двамата с Андрей са реставрирали, след като й го подарил преди време. Колата сега изглежда перфектно и доста хора не вярват, че преди е била стара и ръждясала трошка. Освен всичко друго, с което се занимава, младата и напориста дама издаде и книга за живота си. Заради това тя обича да казва: „Нищо не е толкова важно, колкото страстта. Без значение какво искате да правите с живота си, правете го със страст”…

Н. ГЕОРГИЕВА

Сн. личен архив

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!