Според зодията: С кои качества предизвиквате завист?

Всеки човек си има свои личностни характеристики и черти, с които привлича или съответно отблъсква хората. Някои от тези черти са предопределени от зодиакалния му знак.

Вижте кои са вашите най-ярки характеристики. Или поне според астролозите

Овен

Вие сте енергичен и приключенски настроен. Обичате да опитвате нови неща. Именно затова вашият живот се струва на околните вълнуващ и очарователен. Те тайничко ви завиждат и за липсата ви на притеснения, за открития ви характер и за това, че умеете да носите много дини под една мишница.

Телец

Не ви пука какво мислят околните за вас – вие не живеете според техните очаквания, а това е качество, което предизвиква завист. Вие имате много силен характер и доста високо вродено самочувствие, които ви помагат да си правите каквото си искате, без да чакате одобрение, а това малко хора го умеят.

Близнаци

Вие имате вроден чар и умение да убеждавате хората в идеите си, а това кара околните да искат да приличат на вас и да бъдат около вас. Вие сте позитивна, творческа натура и винаги сте заобиколени от приятели и привърженици – нещо, достойно за уважение, но което предизвиква и много завист.

Рак

Вие имате невероятната способност да обичате и да привличате любовта към себе си. Обикновено хората ви завиждат най-много за вашия щастлив личен живот и за здравото ви семейство, което им служи за пример.

Лъв

На вас ви завиждат навсякъде и то много, защото сте харизматична, впечатляваща личност и си го знаете. Вие сте човек, който демонстрира хубавия си живот явно и дори да имате проблеми, никой не разбира за тях. Лъвовете обикновено се радват на успешна кариера и на професионално признание, а това също е предмет на завист.

Дева

Девите предизвикват завистта на другите заради способността си да решат всеки един проблем в живота си (а и в този на близките си) и то много хладнокръвно – без излишни емоции. Именно затова хората от тази зодия са желани приятели, служители и партньори. Те са търсени и заради своя аналитичен ум и липса на мързел, за което също будят възхищение.

Везни

Хората завиждат на Везните, защото те винаги имат най-широк приятелски кръг и то от верни другари, които им отварят много врати в живота и в кариерата. Те също така са очарователни, винаги са много елегантни и изискани, а освен това са състрадателни и помагат на хората в нужда, а това буди ревност.

Скорпион

Скорпионите стават обект на завист заради своята борбеност, заради умението си да не губят фокуса си и заради това, че преследват целите си с истински хъс и страст. Те имат проактивна природа и предизвикват сами събитията в живота си. Затова обикновено бележат големи успехи в кариерата си.

Стрелец

Стрелците са наистина приказливи, но и много забавни, а хората малко им завиждат заради тяхното вродено, специфично чувство за хумор. Освен това те имат много познания и с желание ги споделят, а така правят впечатление на много начетени и умни хора с голям житейски опит и околните се респектират от тях.

Козирог

Козирозите са най-силните и непоклатими стоици в зодиака. Тях няма какво да ги събори. Те имат способността да оцеляват след житейски бури. Именно с това будят възхищение, но и завист. Хората ги възприемат за опърничави и досадни, но те са такива, защото никога не се отказват от това, което искат и в крайна сметка постигат целите си.

Водолей

Водолеите имат огромни сърца и са много активни в социален план. Те имат силна гражданска позиция – гласуват, помагат на хората в нужда, участват в различни благотворителни и полезни за обществото инициативи и т. н., а другите им се чудят и им завиждат заради това тяхно вродено благородство и заради енергията им да помагат.

Риби

Рибите имат творчески ум и хиляди вродени заложби, които будят завист. Те са способни артисти, певци, спортисти, художници, музиканти и т. н. Понякога това не си личи заради тяхната скромна и лежерна натура, но рано или късно те биват забелязани заради уникалните си таланти.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *