212 четения

500 модела от най-актуалните брандове предлага City Optic във В. Търново

Три чифта маркови очила ще подари магазинът за своята 10-годишнина на търновския пазар, която отбелязва и с много големи намаления на цените

 

CITY OPTIC ЩЕ ЗАРАДВА ТРИМА ДУШИ С МАРКОВИ ОЧИЛА. НАГРАДИТЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗДАДЕНИ ВЪВ ВРЪЗКА С 10-ГОДИШНИНАТА ОТ ОТВАРЯНЕТО НА ОПТИКАТА В СТАРАТА СТОЛИЦА, а подаръците са жест към редовните и потенциалните клиенти на магазина. Изборът на печелившите ще бъде направен чрез жребий. За целта всеки, който желае да се включи, трябва да посети оптиката през юли и да пусне в специална кутия талонче с името и телефона си. Участието не е обвързано с покупка.

Наградите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 1 август. А те са по един чифт слънчеви очила от колекцията на Carrera и на марката Liu Jo и чифт очила с рамка Guess с комплект стъкла с последната иновация Bluecontrol за защита при работа с компютър на японския производител HOYA. В случай, че изтеглените не присъстват по време на томболата, късметлиите ще бъдат известени по телефона, а имената им – обявени във Фейсбук страницата https://www.facebook.com/City-Optic-111917482179327/.

На 2 август пък в магазина ще гостуват официалните вносители на трите марки, от които са осигурени подаръците. Те ще представят пълните колекции на няколко бранда и ще разкажат повече за новите тенденции в сектора. Това ще се случи в рамките на коктейл през целия ден, а всички са добре дошли да се запознаят отблизо с най-актуалните модели за сезона.

Комплимент към клиентите на City Optic са и големите отстъпки, благодарение на които това лято клиентите могат да се сдобият с луксозни качествени очила на съвсем достъпни цени. Има намаления между 20% и 50%, като това важи и за новите колекции. В момента дори в оптиката предлагат слънчеви очила на марката Guess само за 130 лв.

Клиентите на магазина могат да избират измежду 500 модела на брандовете Guess, Ana Hickman, MOSCHINO, Max Mara, Pepe jeans, KWIAT и други. Рамките, които се предлагат, са на най-добрите марки в световен мащаб, а оптичните стъкла са на Hoya – един от производителите – лидер в тази сфера.

Когато се налагат диоптрични очила и лещи, прегледите се правят на място, като за целта оптиката разполага с модерна 3D апаратура. С помощта на последно поколение рефрактометър се снемат данни за зрението на клиентите и се прилага най-точното индивидуално решение за всеки. Уредът комбинира многобройни опции и възможности за диагностициране на визуалните отклонения, а самите консултации се извършват от д-р Мариана Костуркова и д-р Виолета Шивачева. Трима оптици помагат с избора на клиентите за рамка и корекционни стъкла.

City Optic се намира на улица „Бачо Киро“ 3, работи от понеделник до петък от 9:00 до 19:00 часа и в събота от 10:00 – 14:00 часа.

Галина ГЕОРГИЕВА

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!