255 четения

Качествата на жените над 40, в които се влюбват младите мъже

Тя е естествена

До 40-годишна възраст една жена знае всичко за себе си. Не е нужно да се преструва, да се представя за принцеса или непослушно момиче. Тя е уверена в действията си, държи се естествено, без напрежение. За нея е лесно да общува с другите, защото не се нуждае да се доказва пред някого. Приемането на своите слабости и разбиране на достойнствата помага на жената да бъде истинска. Тя е искрена в изразяването на чувства и когато каже „Да”, това означава “Да”. Младите мъже често са изправени пред двусмисленото поведение на своите връстнички и искат открити и честни отношения.

Тя е независима финансово

Има една дилема за момичетата, които често при избора на партньор дилемата е просто богат или много богат? Тези въпроси произтичат от липсата на материална свобода. Момичето, което доскоро е било зависимо от родителите си, чака финансова подкрепа от бъдещия си мъж. В ранна възраст много момичета смятат, че жената не трябва да знае откъде идват парите. С годините и натрупването на опит обаче разбират, че е по-добре да бъдат независими от материалното положение на мъжа. И това разбиране улеснява живота на двамата партньори. Така че тя е по-уверена в бъдещето и не изисква от любовника си непрекъснато да показва чувствата си и финасово.

Тя живее с удоволствие

40-годишната дама все още е доста млада. Но е наясно, че времето върви бързо. През годините тя все повече започва да оценява всеки ден. Бърза да получи нови знания, емоции и впечатления. Тя действа! Ходи на изложби и кино, чете, пътува, занимава се с творчество. Тя не очаква понеделник, от който тя ще започне нов живот, тя се нуждае от всичко сега. Интересно е с нея!

Тя се грижи

Не става въпрос за недораслите момчета, които търсят в партньора своята “мама”. Те са безинтересни за дамите над 40. Но трябва да знаем, че дори силният пол изисква чувствителност и мекота от страна на жената. Човек е готов да се предаде в ръце, където има топлина, нежност и внимание. Затова тя често е любезна и нежна, а и сутринта е по-хубава.

Тя се наслаждава в любовта

Не е тайна, че насладата в интимния живот не се появява веднага. В ранна възраст не всички момичета познават добре тялото си и изпитват определени комплекси в леглото. Проучванията показват, че женската сексуалност се събужда след 30 години. А младите мъже търсят приключения с по-възрастен партньор, защото те са по-спокойни. И знаят как да доставят и получат повече удоволствие от младия си партньор.

Тя се грижи за себе си

Много често се цитира едно изказване на Коко Шанел: “Ако една жена на 30-годишна възраст не е станала красива, тя е глупачка”. Ако на едно момиче не е даден естествена красота и вродено чувство за вкус, то с възрастта стига до заключението, че трябва да спре да се бори с външния си вид. Можете да се научите да го управлявате. 40-годишната жена познава своите недостатъци и умело не само ги крие, но и ги превръща в предимство. Тя избира правилния гардероб, умело използва козметика, грижи се здравето и формата на тялото. Девическите комплекси си заминават с годините и се заменят с увереност в привлекателността им, което несъмнено привлича мъжете.

Тя не настоява за бебе

На тази възраст жената все още може да роди, а в съвременния свят много от тях имат деца след 40-годишна възраст. Но младите мъже са привлечени от възможността да не мислят за наследници или пък да се страхуват, че в даден момент ще започнат разговорите за бебе.

Тя знае какво е “лично пространство”

Жената над 40 знае какво е лична кореспонденция, хоби, желание да общува само с приятели. Тя няма да забрани риболова и да отиде на стадиона, за да развесели любимия ти отбор. Такъв партньор няма да посяга към комфортната зона, в която младежът реализира своите желания и способности. Тя вече е независима от мита, че трябва да се потопи в живота на другия, за да се слее с интересите му.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!