72 четения

Вашият хороскоп за 2 юли, вторник

Луната е в Рак. Фаза – новолуние, което настъпва в 22.16 часа. Лунният ден е 29-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Уязвим е стомахът. Нежелани са операциите в областта на стомаха, гърдите, панкреаса. Добре ще протекат профилактиката и лечението на гастрит, колит, диабет, проблеми с инсулина.

Красота и външен вид: Кожата е чувствителна и не препоръчвам процедури с пилинг ефект, топла коламаска и силови масажи. Денят не е благоприятен за подстригване на косите.

Хранене и диета: Изберете пълнозърнестите култури вместо бялото брашно. Те не активират така агресивно функцията на панкреаса и предизвикват по-умерено отделяне на инсулин. Угаждайте си, но пазарувайте здравословни, немазни храни. Гответе с по-малко сол, а лютите подправки си спестете до минимум.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 20.54 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Рак и е в хармоничен аспект с Уран. Новолунието настъпва в 20.16 часа, а веднага след това е и поредното за тази година слънчево затъмнение, което няма да е видимо от нашите ширини. Намислете си десет неща, които искате да започнете през второто полугодие на годината. Ще видите, че едно по едно ще се осъществят.ОВЕН

Залитате по миналото

Във вторник гледате назад през рамото си. Залитате по миналото, по спомени и неща, които не можете да върнете или поправите. Просто си извадете поуката и продължете напред. Денят е благоприятен и ви дава възможност да набележите поне десет начала, които да подемете до края на годината. Направете го.


ТЕЛЕЦ

Отворете сърцата

Във вторник се опитайте да запазите доброто си настроение, с което се будите сутринта. Избягвайте срещите с хора, които ви натоварват със своето присъствие. Опитайте да простите на всички онези, нагрубили ви в последните няколко дни. Отворете сърцата си и живейте щастливо и спокойно.


БЛИЗНАЦИ

Прекрасен ден

Във вторник чувствате сили и мотивация за действие. Вдъхновени сте и можете да превърнете в реалност голяма част от своите намерения. Това е прекрасен ден за работа. Вършите лесно всякакви задачи. Вземете важни решения и ще бъдете доволни от себе си. Набележете поне десет нови задачи за второто полугодие.


РАК

Време за промяна

В добро настроение сте. Промените около вас ви палят и зареждат с ентусиазъм. Новолунието във вашия знак е сигурна причина да се осъзнаете и да подемете инициатива в живота си. Ако до този момент бяхте оставили нещата на самотек, то от сега нататък ви чака нещо ново и непознато.


ЛЪВ

Събуждане

Във вторник е време не само да събудите своя вътрешен глас, а и да започнете по-честичко да се вслушвате в него. Интуитивни сте и предусещате събитията, преди те да са се случили. Разчитайте правилно знаците на съдбата и не живейте в утопии, а слезте в реалността. Днешният ден изисква да се събудите от продължителен сън.


ДЕВА

Действайте бързо

Очаква ви силен ден. Мотивирани сте и желанието ви е да постигнете успехи. Не е изключено мнозина от вас да потърсят нова работа. Имайте предвид обаче, че от следващия понеделник Меркурий тръгва в своята ретроградна фаза и всичко на всичко имате само пет дни за подписване на нов трудов договор.


ВЕЗНИ

Лошо настроение

Нервността ви във вторник няма оправдание. Често пъти влизате в конфликти с хората около себе си просто заради свои капризи и нетърпимост към всичко и всички. Желанието ви е да вгорчите живота и на хората около себе си, след като сте се събудили в лошо настроение. Разочарованието обаче си остава за вас.


СКОРПИОН

Смело напред

И във вторник се заредете с добро настроение и очаквайте да ви се случат хубави неща. Подемът е гарантиран, защото в момента вие сте дейни и се намирате в годен за промени период. Давайте смело напред и работете върху бъдещето си. Не забравяйте и личния си живот, който през този ден също е акцент в хороскопа.


СТРЕЛЕЦ

Подем

При вас нещата вървят добре, като вторник се очертава да е един от благоприятните дни за седмицата. Възползвайте се от творческия си подем и душевния комфорт, който чувствате в момента. Одухотворени сте, а вечерта си набележете поне десет мечти, които искате да осъществите до края на годината.


КОЗИРОГ

В риска е успехът

Във вторник се радвате на стабилност и просперитет. Нещата около вас започват да се нареждат малко по малко. Вие сте извън зоната си на комфорт и в последно време това е причината да се чувствате несигурни и притеснени. Ще свикнете да живеете „на ръба“ и ще видите, че няма нищо страшно.


ВОДОЛЕЙ

Ползотворен ден

Във вторник сте активни. Ежедневието ви се забързва, защото задачите се нижат една след друга. Няма да усетите как е минал денят. Подгответе се за много ангажименти, като добрата новина е, че ще бъдете доволни от себе си. А вечерта мечтайте. Набележете си неща, които искате да осъществите.


РИБИ

Мислете за себе си

И във вторник желаете да угаждате и да бъдете в услуга на всички около себе си. Трябва сериозно да се замислите дали това си струва, или само ви изтощава неоправдано. Помислете повече за себе си, за своите мечти и амбиции. Днес си набележете десет цели, които да осъществите в следващите шест месеца.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, които сте родени днес, сте симпатични, плахи и нерешителни натури – много типични Раци. Вашата чувствителност е силно изразена и често се превръща в повод да бъдете особено нерешителни. Все чакате удобния момент да направите нещо и той все не идва. Питате се защо. Причината се крие единствено във вас самите. Докато не се научите да бъдете по-напористи и по-нахални, ще бъдете отбутвани и пререждани. Не свиквайте да живеете наготово, защото един ден ще дойде момент, в който ще трябва да се оправяте сами.

Навлизате в една от най-щастливите години от своя живот. Ще се разкрият множество възможности пред вас. Оползотворете ги напълно. Избягвайте лицемерните контакти и запознанства, от които ще си патите в бъдеще. Усещайте с вътрешната си интуиция хората, чиято цел е да ви навредят.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!