14 четения

4 зодии, които преувеличават

Част от зодиакалните знаци имат склонност да преувеличават – за да направят една история по-забавна, отколкото всъщност е била, за да намекнат с колко много неща са се справили или колко проблеми са имали, за да създадат впечатление, че водят по-интересен живот и т.н. Ето и кои са те.

Стрелец

Стрелците са големи приключенци, забавляват се много и определено имат стотици вълнуващи истории. Но понякога сами не си вярват, че това, което са правили е било достатъчно лудо и вълнуващо, затова леко си украсяват историите и преувеличават. Например, не просто са видяли и са се снимали до някаква скала, те са се катерили по нея и почти са стигнали върха. Просто имат нужда животът им да е пълен с предизвикателства и искат да изглежда така. Те не лъжат нарочно, понякога сами си вярват на историите.

Лъв

Тези зодии са изключително силни, организирани, чаровни, истински лидери и оптимисти. Но точно защото сами осъзнават колко страхотни личности са, понякога се превръщат в егоисти. Чувстват се горди със себе си и започват да се хвалят. Разказват за свои постижения и преживявания и са толкова развълнувани, че започват да преувеличават. Лъвовете имат нужда да докажат, че са невероятни, талантливи, успешни и затова имат нужда да си украсяват историите.

Овен

Те обожават да поемат рискове. Искат околните да усетят колко смели са те и какви предизвикателства поемат. Обикновено преувеличават, когато разказват с каква трудна задача са се справили, колко заплетен проблем са решили, в колко опасна ситуация са били поставени и как винаги излизат най-големите победители. Овните искат да знаят, че могат да правят неща, от които другите хора биха се страхували. Много са смели.

Козирог

Козирозите преувеличават по една единствена причина – струва им се, че хората около тях ги подценяват, пренебрегват и не виждат всичките им усилия и старанието им. Те наистина са много умни и амбициозни, работят старателно. Но когато усещат, че никой не ги цени,  започват да преувеличават – че са постигнали нещо много забележително с минимум ресурси. Изтъкват постиженията и наградите си.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!