Какво вещаят звездите за 3 юли, сряда

Луната е в Рак. Фаза – новолуние. Лунният ден е 1-ви. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Могат да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. Благоприятен момент за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата и различни профилактични процедури на тялото. Нежелани са операциите в областта на черния дроб, жлъчния мехур, стомаха, панкреаса и гърдите.

Красота и външен вид: Не посещавайте фризьора си днес. Денят не е подходящ за манипулации и пластични операции на гърдите, за пилинг на кожата на лицето и тялото и за оформяне на маникюр и педикюр. Коламаската може да доведе до нежелани обриви.

Хранене и диета: Луната предупреждава, че сме склонни към напълняване, ако прекаляваме със сладкото, тестеното и мазното. Избягвайте приема на студени и замразени храни. Внимавайте с острите и люти подправки, които сериозно могат да раздразнят стомаха. Целият ден днес е подходящ за провеждане на лунна диета.

Цветове, носещи късмет: Охра, жълто, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 21.53 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Новолунието в Рак дава възможност да се хармонизират връзките в семейството и дома. Възползвайте се от този момент, за да изясните някои проблеми помежду си. Опозицията на Луната със Сатурн в сутрешните часове ни прави притеснени относно спазването на определени крайни срокове и справянето с работа, от която зависи имиджа ни. Всичко ще се нареди. Не се затормозявайте излишно.


ОВЕН

Палите конфликти

В сряда сами си създавате конфликтите. Още сутринта палите страстите в дома и разваляте настроението на всички около себе си. Нуждаете се от контрол върху чувствата и емоциите. Избягвайте провеждането на важни разговори. Ще се провалите с гръм и трясък заради прибързаността и агресията си.


ТЕЛЕЦ

Съмнения

Бъдете по-овладени. Усмихвайте се на всички малки и дребни обстоятелства, които в други моменти ви изкарват извън равновесие. Успокойте топката. Имате нужда да направите реорганизация на доверието, което имате в приятелите и хората, приближени до вас. В момента се съмнявате във всекиго.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни

Неслучайно вчера ви посъветвах да свършите колкото се може повече работа. Днес прогнозата е съвсем различна. Ако можете, вършете по-скоро рутинните си ангажименти. Не предприемайте никакви задачи с финансов характер. Избягвайте да подписвате договори, защото ще са неблагоприятни за вас.


РАК

Нерви

В желанието си да се изявите и хората да ви обърнат внимание, вие изменяте така поведението си, че често правите лошо впечатление. Емоционални сте и няма как да скриете напрежението си. То е изписано върху лицето ви. Денят изисква хармония, но нещо ви тласка по-скоро към нейното разваляне.


ЛЪВ

Нужда от почивка

И днес никой не бива да разбира за онова, което се върти в главите ви. Не споделяйте плановете си. На работното място се заемете единствено с ангажиментите, които считате за належащи. Не предприемайте нови инициативи. Приберете се по-рано вкъщи. Завършете деня с книга в ръка и си легнете по-рано.


ДЕВА

 

Лошо настроение

Сряда не е сред най-силните дни през тази седмица. Опитвате се да прикриете негативните емоции чрез усмивка и добро настроение, но това няма как да ви се получи изцяло. Стремите се да вдъхвате у другите положителна нагласа, но излиза изкуствено и престорено, както е всъщност на практика.


ВЕЗНИ

Непосилни задачи

В сряда се подгответе за натоварен работен ден. Готови сте да се заемете със задачи, които са непосилни за вас или към този етап нямате възможност да поемете в графика си. Но все пак ще рискувате и ще кажете своето „да“, което на свой ред ще ви коства доста безсънни нощи през идните три седмици.


СКОРПИОН

Работете по план

Още в сутрешните часове усещате, че всички наоколо ви дразнят. Сякаш искат да навлязат в личното ви пространство и да ви казват какво да правите с живота си. Не им го позволявайте. На работното място обърнете внимание на задачите с изтичащ срок за изпълнение. Гледайте да не пропуснете нещо.


СТРЕЛЕЦ

Потърсете съвет

Днес е добре, ако имате известни финансови проблеми, просто да потърсите причината за тях. Или да помолите за помощ от специалист в тази сфера, за да ви насочи как да се измъкнете от паричната бъркотия. Потърсете съвет, а не предприемайте действие по разрешаването на проблемите. Днес е ден за информиране.


КОЗИРОГ

Преглътнете егото

За разлика от вчера, днес сте притеснени от лошо развиващи се на работното място обстоятелства. Често влизате в пререкания, които можете да избегнете. Стига да преглътнете егото си. Пуснете се по течението и не вземайте важни решения. Днес не бива да поемате управлението на нещата.


ВОДОЛЕЙ

Време за разходка

В сряда се нуждаете от спокойствие. Отдайте се на рутината и не подавайте ухо за нови начала. Ще се чувствате пълноценни, ако действате по ежедневните си ангажименти и отделите малко повече време за спорт и отдих. Ако можете, вземете си отпуск и отидете на разходка в планината. Но без кола.


РИБИ

Мечтание

Днес вие запазвате доброто си душевно разположение. Настроени сте позитивно и очаквате в живота ви да се случат хубави неща. Това е идеален начин да посрещнете този напрегнат ден. Занимавайте се с дейности, които ви носят удовлетворение и радост, когато ги вършите. Живейте в своя измислен свят.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте дружелюбни и усмихнати Раци. Перманентното ви добро настроение и оптимизмът, с който посрещате всяка неволя, са заразителни и за останалите хора около вас. Позитивни и градивни, винаги сте една желана компания. Умеете да изслушвате и никога не натоварвате с присъствието си. Понякога обаче не попадате на точните хора, а напротив. Ето от какво трябва да се пазите в живота – от лицемерието и използвачеството, които ви дебнат на всяко ъгълче. През първите 30 години от своя живот задължително трябва да прекарате малко време в чужбина – да работите, учите или просто да отидете на почивка, за да се срещнете с чужди култури. Отложете сватбата за годините, след като навършите 30. Ранният брак не е за вас.

Навлизате в година на трудности и рутинни, ежедневни задачи. За мнозина това ще е спасението от повечето им страхове. Като не правите избори, когато няма шансове, вие ще си стоите на същото положение и ще съхраните всичко, което сте постигнали до този момент. Не се отчайвайте, само след дванайсет месеца ви чака период на глобални промени.

Здраве: Възможни са проблеми с вените и кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *