46 четения

В Горна Оряховица организират турнир по стрийтбол с рекорден награден фонд

Баскетболен турнир с впечатляващ награден фонд събира в края на седмицата в Горна Оряховица някои от най-добрите майстори на стрийтбола. Спортното събитие е част от поредицата трибют турнири, вдъхновени от филма „Белите не могат да скачат”. G.O. 3×3 Tournament 2019 е организиран от The Kings Tournament, БК „Локомотив” и Община Горна Оряховица.

В момента тече записване на отборите в четири възрастови групи. На 6 юли ще играят момчета и момичета до 14, 16 и до 18 години. На 7 юли ще се състезават мъже и жени над 18 години.

Записаните отбори трябва да потвърдят участието си в съответния ден, а за повече информация https://play.fiba3x3.com/events.

Организаторите са подготвили много предметни награди, напитки, почерпка и изненади за участниците, музика, така че страхотното настроение е гарантирано.

За най-добрите при мъжете и жените ще има парични премии, като наградният фонд е впечатляващ и надхвърля 2000 лева, най-големият, раздаван на стрийтбол турнир в България. Наградите в групата мъже 18 + ще са 1200 лева за първо място, 600 лева за второ и 300 лева за трето място.

Началото на срещите и в двата дни е в 10 часа. Организаторите обещават много изненади за феновете и забавление на 100% под и около кошовете на площад „Георги Измирлиев”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!