15 четения

4 зодии, които нарушават правилата

Сред зодиакалните знаци има бунтари, които често нарушават правилата, не слушат никого, не обичат да се подчиняват и мислят само за това, което искат самите те. Ето и кои са тези зодии.

Овен

Не е изненада, че най-импулсивните и агресивни знаци от зодиака попадат в списъка. Овните са бунтари, инати, не приемат чуждо мнение, не слушат никого, не мислят за последствията, избухват. Понякога съжаляват за свои постъпки и реакции, но действат на момента и не мислят за бъдещето. Управлявани са от Марс – планетата на битките, сраженията, напрегнатостта, силата. Ако ги предизвикате, не могат да устоят, веднага влизат в битка. Ако им кажете, че нещо е забранено, те никога няма да се съгласят с вас. Не са търпеливи и следват инстинктите си, зачитат само своите чувства.

Близнаци

Близнаците просто не знаят значението на думата “правила”. Не признават, че такова нещо съществува. Знаят собствените си способности и не вярват, че има граници, особено когато говорим за постигане на мечти. Те дори не обръщат внимание, когато някой започне да им обяснява правила, да им говори за позволено и забранено, да дава напътствия. Имат си собствени виждания и се съобразяват само с тях. За тези зодии е скучно да следват рутината и да изпълняват нареждания. Обичат да правят щуротии, дори понякога да стават леко злобни.

Стрелец

Просто няма как да искате от Стрелците да спазват някакви правила и нареждания. Това е против природата им, дори да опитат – не успяват. Искат да са добри и да не нараняват другите, но без да осъзнават, нарушават обещания и не се съобразяват с това кое е редно и кое не е. Те не вярват, че има някаква норма, че има критерии за добро, лошо, грешно и правилно. Не смятат, че има установени правила, които да могат да важат за всеки. Стрелците виждат многото възможности, хиляди шансове, безграничност. Искат животът им да е вълнуващ, пълен с предизвикателства, да усещат адреналин в кръвта, да действат лудо. Приключенията и правилата не вървят ръка за ръка.

Водолей

Те са най-големите бунтари на зодиака. Но при тях е по-скоро в добрия смисъл. Противопоставят се почти на всичко – на несправедливости, на престъпления, на потъпкани човешки права. Борят се за много каузи, постоянно ходят на протести, правят петиции, защитават природата и животните, грижат се за бездомни и бедни. Бунтуват се срещу системата. Управлява ги Уран – планетата на радикалната промяна и революцията. Затова те винаги копнеят за нов ред, нов строй, нов свят. Знаят как да запалят и другите. Когато чуят някакви правила и нареждания, веднага почват да се съмняват в тях, искат подробни обяснения как са изготвени и защо са направени по този начин. Чудят се кой пише правилата и кой му дава това право. Спорят до последно.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!