74 четения

БСП – Горна Оряховица, се стяга за местните избори

Общинската конференция за избиране и утвърждаване на кандидатите на БСП в община Горна Оряховица ще се проведе на 4 септември. Датата беше решена по време на редовното заседание на общинския пленум на партията.

Местното ръководство реши още да започне цикъл от събрания във всички основни партийни организации. От 27 юни до 31 юли те ще разгледат доклада за участието на БСП в Европейските избори, доклада за работата на групата съветници от БСП в Горнооряховския общински съвет и ще направят номинации за кмет на общината, кметове на населените места и общински съветници.

Шест групи експерти вече работят по създаването на „Визия за Горна Оряховица“, каквото е работното заглавие на платформата на БСП за предстоящите местни избори. Политическият документ ще бъде утвърден по време на конференцията.

„Целта ни е БСП да има кмет на община Горна Оряховица, най-голям брой кметове на населени места и най-многобройна група общински съветници в Общинския съвет“, заяви председателят Огнян Стоянов пред пленума.

Един коментар за “БСП – Горна Оряховица, се стяга за местните избори

  • 03.07.2019 в 13:55
    Permalink

    Стига сте се избирали ами работете. Само пари се харчат , за да се стигне до кокала.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!