287 четения

Плувците Габриела Димитрова и Антъни Иванов се борят за титлата „Мис и Мистър Swim”

Единадесетокласничка от старата столица е претендентка за короната на конкурса за красота „Мис Swim”. 17-годишната Габриела Димитрова е сред 13-те плувкини – кандидатки за престижното отличие. Болярката се занимава с плуване още от 6-годишна, като до момента е тренирала в „Етър 2000“ и „Боляри 2009“, а понастоящем е състезателка от „Вихрен“.

Габриела е възпитаничка на Американския колеж „Аркус“ и за трети път се включва в надпреварата „Мис Swim”. Конкурсът се провежда в платформата http://miss.bgswim.com./, където се осъществява и гласуването.

На 15 август ще бъдат обявени петте момичета, събрали най-голям вот, които ще продължат към финала състезанието. Победителката ще стане ясна през октомври, а една от наградите за нея е участие в календара на ЕС Медиа и фотосесия за списание „СПРИНТ“.

Габриела се впуска в надпреварата заедно с приятеля си Антъни Иванов, най-добрия ни плувец, който пък се състезава за титлата „Мистър Swim”. Гласуването за него става на http://mister.bgswim.com./, а конкуренти са му 16 момчета.

Антъни и Габриела се срещат за пръв път край басейн във Велико Търново през 2015 година. Приятелството им прераства във връзка, която продължава и до днес. В момента спортната двойка е на подготвителен лагер в Кранево.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *