31 четения

Какво време ни очаква през периода 02 юли 2019 г. – 08 юли 2019 г.

Във вторник и през по-голямата част от деня в сряда ще бъде слънчево, горещо и почти тихо. В сряда привечер и през нощта срещу четвъртък облачността ще се увеличи. Минималните температури ще бъдат между 17° и 20°. Максималните температури ще бъдат между 35° и 38°.

В четвъртък облачността ще бъде значителна и на места ще превали дъжд, придружен от гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток. Минималните температури ще бъдат 17° и 20°. Максималните температури ще бъдат между 27° и 30°.

В петък преди обяд ще има поменлива облачност. След обяд облачността ще бъде значителна, с превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Минималните температури ще бъдат 17° и 20°. Максималните температури ще бъдат между 28° и 31°.

В събота и неделя ще има незначителна до променлива облачност. Ще бъде почти тихо. Минималните температури ще бъдат 17° и 20°. Максималните температури ще бъдат между 29° и 32°.

В понеделник облачността ще се увеличи до значителна и на места ще превали дъжд, придружен от гръмотевици. Ще духа слаб вятър от северозапад. Минималните температури ще бъдат 17° и 20°. Максималните температури ще бъдат между 27° и 30°.

Над западните и централните части на Стара планина във вторник и сряда ще преобладава време с незначителна до променлива облачност. Във вторник ще духа умерен до силен вятър от изток-югоизток, в сряда вятърът ще бъде умерен от запад. Максималните температури на 1200 м. във вторник ще бъдат около 26°, в сряда –около 23°.

В четвъртък облачността ще бъде значителна и на места ще превали дъжд, придружен от гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от северозапад. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около 18°.

В петък преди обяд ще има поменлива облачност. След обяд облачността ще бъде значителна, с превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от северозапад. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около 19°.

В събота и неделя ще има незначителна до променлива облачност. Ще духа умерен до силен вятър от западната четвърт. Максималните температури на 1200 м. в събота ще бъдат около 21°, в неделя – около 26°.

В понеделник облачността ще се увеличи до значителна и на места ще превали дъжд, придружен от гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от запад- северозапад. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около 26°.

Максималните температури на 2000 м. през целия период ще бъдат по-ниски от температурите на 1200 м. с около 7°.

Дежурен синоптик: Николай Ятански

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!