9 духовни знака, че “отгоре” ви наблюдават и ви помагат

Всеки при раждането си получава ангел-хранител, който е до него, предпазва го и го защитава през целия му живот. Но понякога ни се струва, че той съвсем ни е забравил и е зает с други дела, пише webmiastoto.com. Как да разберем, че ангел-хранителят е до нас?

1. Пера

Перото, което пада отгоре е знак, който ангелът ви изпраща, предлагайки своята помощ и подкрепа. Ако го намерите на необичайно място, например в дома си, това е ясен знак, че ангелът е наблизо и пази вас и вашия дом.

2. Облаци Ангелите ви изпращат сигнал, създавайки облак във формата на ангел в небето. Това е начин да ви подскажат, че ви следят и ви пазят. Ако облакът е във формата на сърце, това е съобщение за бъдещи положителни промени в любовен план. Облакът във формата на животно трябва да се възприема според характера на самото животно – доброто животно, например кучето, е на добро, лошото, например змията, е предупреждение.

3. Аромати

Прекрасните аромати, които идват отникъде, говорят, че ангелът обозначава своето присъствие. Това може да бъде мирис на цветя, шоколад или всяка друга ваша любима миризма. Понякога можем дори да почувстваме миризмата на човека, когото сме обичали. Всичко това ни напомня, че ни обичат и ни направляват.

4. Бебета и животни

Ако бебето гледа към тавана и се смее, то може да усеща присъствието на ангела. Смята се, че животните и децата лесно общуват с “другата страна”.

5. Музика

Понякога ни се струва, че дочуваме ангелски гласове, пеещи в хор. Тази чудесна музика сякаш идва извън физическия свят. Други смятат, че ангелите общуват с нас чрез повтарящи се песни по радиото. Обърнете специално внимание на общата тема на песните, които привличат вниманието ви – това може да бъде послание от вашия ангел!

6. Монети

Ако намерите монета на улицата или някой ви дад щастлива стотинка, това може да е послание от вашия ангел-хранител за това, че ви очаква парично постъпление.

7. Искрици светлина

Случвало ли ви се е вниманието ви да е било привлечено от проблясъци светлина? необяснимите мъждукания, цветни светкавици или плаващи кръгчета, които се появяват без реален източник на светлина, са явен признак, че вашият ангел е в стаята! Някога случвало ли ви се е да видите знак именно тогава, когато ви е нужен? Например мислите за своя покоен баща, а изведнъж чуете как по радиото зазвучава любимата му песен? Това определено е доказателство, че покойникът знае, че мислите за него.

8. Дъга

Дъгата е класически символ на Божията любов. Когато молите за помощ и скоро видите дъга, знайте, че молитвата ви е чута!

9. Промяна на температурата

Ако медитирате и изведнъ усетите около себе си топла сияеща светлина, знайте, че това е вашият ангел, който силно ви прегръща!

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *