„Етър ВТ” пуска абонаментните карти на преференциални цени

1000 лева е абонаментът на ВИП ложата, 8 лв. билетът за мач

 

 

„Етър” обяви цените на билетите и абонаментните карти за домакинските мачове на отбора през новия сезон 2019/2020 г. в Първа лига. За редовните си зрители клубът обаче пуска абонаментни карти за целия сезон на много достъпни цени. Годишната абонаментна карта за мачовете на „Етър ВТ“ през новия сезон във Висшата лига ще струва 90 лева, съобщиха от клуба. Цената е повече от атрактивна, тъй като в нея влиза посещение на всички домакински мачове за първенството и за купата на България. С решение на Управителния съвет на клуба цените на билетите ще бъдат по 8 лв. за всички зрители, като само за домакинските срещи с „ЦСКА-София“, „Левски” и „Лудогорец” ще са по 12 лв., съобщи административният директор Страцимир Тинчев.

80 лв. ще струват абонаментните карти за членовете на фенклуб „Етър”.

45 лв. ще е цената за цяла година на картите за пенсионери, инвалиди и ученици до 12-и клас включително срещу представен съответен документ.

Това на практика означава, че с карта за 90 лева при 18 мача от първенството цената за вход излиза само 5 лв., а с картите от 45 лв. – 2.50 лв. средно на мач.

Абонаментните карти за ВИП ложите ще са по 1000 лв. за цялата година, а билетът за мач за там ще е на цена от 70 лв.

Желаещите да си купят карти трябва в срок до 15 юли (понеделник) включително да представят в офиса на клуба на стадион „Ивайло“ своя снимка, на гърба на която да са написани трите имена и рождената дата. Картите ще бъдат готови още в дните преди първия домакински мач срещу „Левски” на 21 юли и хората ще могат да си ги получат предварително. От „Етър ВТ” призоваха своите привърженици да се възползват от опцията за закупуване на карти, което означава постоянна подкрепа за „виолетовия” отбор през сезона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *