32 четения

Мащабни летни ремонти в община Горна Оряховица

Летни ремонти кипят в община Горна Оряховица. Доста от средствата за тях са осигурени с Постановление на Министерския съвет в края на 2018 г. Само преди броени дни завърши реконструкцията на читалище „Съединение – 1893” в Драганово, която е за почти половин милион лева и обхваща цялата фасада, покрива и вътрешността.

Три блока ще бъдат санирани още това лято, предстои и направата на основен ремонт на покрива на НЧ „Просвета – 1906” в Горски Горен Тръмбеш, както и на покривите на здравните служби в Крушето и Драганово.

Вече започна и цялостна реконструкция на важния и натоварен път между Поликраище – Първомайци и Горна Оряховица.

Ще се направи основен ремонт на сградата на кметството във Върбица, ще се ремонтира и оградата на кметството в Горски Долен Тръмбеш. В Горна Оряховица през лятото ще се направи основен ремонт на покрива на ХГ „Недялко Каранешев“.

Основен ремонт е предвиден и на отоплителната инсталация на Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Драганово. Средствата за този ремонт са от бюджета на социалното заведение. Стартира и обновлението на детска градина „Първи юни” в Горна Оряховица.

С. МАРИНОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!