Трите зодии, които ще забогатеят през 2019

Светът се върти около парите и парите се въртят около света, колкото и понякога да не ни се иска да е така. И е по-добре да ги имаш, отколкото да се чудиш откъде да си ги набавиш.

Има едни 3 зодии обаче, които ще са късметлии в това отношение през 2019, защото при тяхфинансовите въпроси ще се уреждат лесно и в тяхна полза през идната година. Ето кои са те:

Телец

През 2019 силата на парите и богатството ще са на тяхна страна. Те ще съумеят лесно да спечелят, задържат и умножат приходите си, но без много усилия. Трябва да внимават с неконтролируеми и неоправдани инвестиции, особено за неща, от които нямат нужда.

Рак

Новата година ще им донесе десетки възможности за паричен подем, ще им се отворят нови врати в бизнес сферата, ще работят здраво за тях, но в крайна сметка усилията ще си заслужават. Банковата им сметка ще се увеличи значително, но нека се пазят от “приятели”, които искат пари на заем, идеята няма да е в тяхна полза.

Стрелец

2019 година ще им донесе неочаквани печалби и нищо чудно и изненадващо да се сдобият с наследствен имот или да оглавят бизнес начинание на свой роднина, който се нуждае от помощта им. Трябва да се пазят обаче от рискови парични маневри и да не злоупотребяват с приходите си, по-добре ще е засега да спестяват, а не да харчат за щяло и нещяло.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *