Великотърновски екипаж спечели втория етап от рали Breslau Poland 2019

Великотърновски екипаж записа етапна победа в международния офроуд маратон Breslau Poland 2019. Тандемът Цанко Цанков – Зорница Тодорова кара с SSV бъги в кроскънтри категорията. Надпреварата отбелязва своята 25-а годишнина и предлага формат от 5 състезателни дни на нови терени в северната част на Полша.

За юбилея си състезанието отбелязва и рекорден брой участници – 194 състезателни машини от всички класове (мотоциклети, ATV, SSV – бъгита, автомобили и камиони).

В групата на дуото от старата столица има 26 машини, което я прави трета след мотоциклетите (45) и автомобилите (37), и конкуренцията е убийствена.

Цанко Цанков и Зорница Тодорова дадоха най-доброто време във втория етап на рали Breslau Poland 2019, като бяха не само най-бързи в класа на бъгитата, но успяха да изпреварят и най-бързия джип, оглавявайки смесената подредба с автомобилите за деня.

С етапната си победа великотърновският тандем се изкачи до трето място в генералното класиране в SSV класа, като стопи и пасива на водачите на по-малко от три минути.

В първия етап Цанков и Тодорова дадоха четвърто време в класа си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *