Времето

Какво вещаят звездите за 9 юли, вторник

Луната е във Везни. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 13.54 часа. Лунният ден е 8-ми. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес са нежелани операциите в областта на бъбреците и пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на камъни в бъбреците, остра бъбречна недостатъчност, задържане на течности в краката. Избягвайте прекомерния прием на течности.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косата, боядисване, издухване със сешоар и преса. Избягвайте силовите масажи. Организмът задържа вода и подобни процедури могат да нанесат травми.

Хранене и диета: Хранете се пълноценно, приемайте витамини и богати на полезни вещества храни. Избягвайте прекомерния прием на течности. Организмът днес задържа вода и се създава усещане за подутост. Не забравяйте ядките като естествен източник на мазнини, които са нужни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Лунната диета днес стартира в 13.54 часа и трае до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 13.36 часа.

Звездни аспекти за деня: Във вторник предобед не натоварвайте психиката си излишно с различни мисли, които ви тормозят. Избягвайте да влизате в пререкания само защото някой ви дразни. В следобеда отхвърлете изостанала работа. Не бягайте от правилата и закона. Бъдете дисциплинирани.


ОВЕН

Положителни срещи

Денят е доста благоприятен и ви носи полъх на положителна енергия. Радвате се на хубаво развитие и в професионален, и в личен план. Служебният живот протича хармонично. Ако ви предстоят делови срещи, сега е моментът да споделите своите идеи за бъдещето. Договорите отложете за след 2 август.


ТЕЛЕЦ

По течението

В сутрешните часове се колебаете за различни неща и отлагате вземането на решения, ако ви се налага да решавате нещо. Оставете се на течението. Днес не е ден, в който можете да бъдете категорични. Не упорствайте, ако нещата не ви се получават. Преодолейте напрежението чрез разходка или спорт.


БЛИЗНАЦИ

Много идеи

Във вторник вземате важните решения трудно и с чувство, че го правите погрешно. Причината е в многото идеи, които имате в главата си, но без никаква ясна визия кои от тях да реализирате с приоритет. Сега чувствате хаос в своето битие. Оставете нещата да се наредят и сами да заемат своето място.


РАК

Без нови задачи

Работната седмица става все по-натоварена за вас, но днес делата ви не спорят с желаното темпо. Нормално е. Отдайте се по-скоро на рутинните си ангажименти, без да поемате нови задачи. В любовта и личния ви живот очаквайте раздвижване. Не го проваляйте с постоянно мърморене за щяло и нещяло.


ЛЪВ

Подредете задачите

Въпреки вашите колебания, които са продиктувани от семейството и домашните проблеми, вторник не е никак лош. Напротив, той ще ви срещне с много хора, които ви помагат да се откъснете от ежедневните си грижи и за миг да забравите за тях. Предстои ви натоварена работна седмица. Подредете плановете си.


ДЕВА

Прекомерна доброта

Във вторник доста стриктно и внимателно редите своите планове, но и позволявате отклонение от тях веднага щом някой ви звънне и ви помоли за помощ. Добре е да подавате ръка на хората в нужда, но в момента, в който заради тях вие страдате и не можете да свършите собствената си работа, вредите на себе си.


ВЕЗНИ

Бъдете нащрек

Днес сте енергични и по всичко личи, че ще прекарате един наистина благоприятен ден. Бъдете внимателни с по-освободеното си държание и поведение да не нараните хора от обкръжението, защото не всички са настроени като вас. Не можете да угодите на вечно мърморещите. Те не се радват с вас и за вас.


СКОРПИОН

Избягвайте изявите

Днес е по-добре, ако ограничите контактите и не общувате много-много. Отбягвайте обществените изяви. Вие няма да се провалите в такава среда, но вътрешно не бихте се чувствали добре в подобни моменти. Сега имате нужда да не привличате вниманието. Владейте се, когато някой ви предизвиква на словесен дуел.


СТРЕЛЕЦ

Оптимизмът е с вас

Вторник ви прави особено щастливи и доволни от всичко онова, което се случва с вас. Събуждате се в добро настроение. Действайте смело и прецизно. Не позволявайте на черногледите хора около вас да повлияят върху емоциите и нагласите ви. Помислете за здравословното си състояние.


КОЗИРОГ

Ползотворен ден

Натоварен, но доста ползотворен ще бъде денят за вас. Сега сте в подем и можете да свършите много дела за кратко време. Имате идеи за бъдеща професионална реализация. Обмислете ги и ги обсъдете с хората, от които зависи вашият успех. Вечерта си легнете рано и позволете главата ви да почива от проблемите.


ВОДОЛЕЙ

Пазете се

Заради емоционалната си привързаност към старото, което така и не можете да забравите, вие не затваряте врати зад гърба си. Днес е добре да си дадете кураж и да продължите напред, без да поглеждате назад. Избягвайте словесните дуели и престрелки. Пазете се от недоброжелатели и измамници.


РИБИ

Избягвайте кавгите

Опитайте да планирате деня си и да го подредите така, че да свършите набелязаните задачи. Вторник е натоварен с психическо напрежение, но ви позволява и да се отпуснете в някои моменти, разпускайки в успокоение. Избягвайте да влизате в словесни престрелки. Не си струва да се карате за глупости.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте чистосърдечни, обичливи и много откровени хора. Стремите се да бъдете водещи фигури и да сте слушани. Емоционални сте и това е един от сериозните минуси на вашия характер. Още от днес трябва да се стремите към уравновесеност и стабилност в действията. Имате навика да се хващате с нещо, да го зарежете до средата и да продължите с друго. Погрешно е това поведение, защото не води доникъде. Бъдете целенасочени. Притежавате висок интелект, който трябва да развиете в един от етапите на живота си. Той ще ви е от полза. В любовта сте прекалено ревниви, но и в същото време – свободолюбиви. Позволявате си да ревнувате без основание. Нужно ви е равновесие и в тази област. Най-големите успехи в живота ви ще се случат след навършването на 30-годишна възраст.

Навлизате в година на ново и успешно начало. Бъдете уверени, че това, с което ще се заловите, ще бъде благоприятно за вас. Устремете се към промени, положете основите на нещо, което ще даде резултати през идните девет години.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето, аритмии и високо кръвно налягане, най-вече през големите горещини.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *