19 четения

5 зодии, които са студени като лед

умата студ има много значения. Често се използва за обозначаване характера на човек. Студените хора са безчувствени и безразлични към проблемите на другите. От тях трудно ще получите съчувствието, от което се нуждаете.

Представителите на някои зодии имат тази особена черта – да се изолират от останалите, да не показват какво изпитват, нито да са отворени за споделяне. Дори и да са ви близки, не разчитайте на рамо, на което да се опрете.

Според астролозите, пет са зодиите, които са студени като лед. Вижте кои са те:

1. Рак

Хората, родени под този знак са известни с това, че са любящи и силно емоционални. Чудите се защо тогава ги смятат за студени? Ако те са били наранени от някого, те ще се държат така сякаш той не съществува. Раците не понасят предателството и се държат студено с всеки, който не отговаря на техните идеали.

Раците предпочитат да се държат студено с онези, които ги пренебрегват. Дори са доволни, ако те страдат.

2. Козирог

Те са прекалено раними романтици. Имат големи амбиции и се държат студено с онези, които имат желание да ги наставляват или съсипят имиджа им, който за тях е на първо място. Освен това са прекалено мнителни и не обичат да се доверяват на хората. Това ги кара да са по-резервирани с определени личности.

За да постигнат целите си, Козирозите умело използват проблемите на другите. Така могат да накарат човек да им се довери, но не ги интересува как да му помогнат, а по-скоро се ръководят от своя интерес.

3. Водолей

Предпочитат да контролират емоциите си и харесват хора, които правят същото. Затова не понасят такива, които постоянно им се жалват от своите несгоди. Водолеите се държат студено, защото не желаят да си губят времето с излишни драми.
Обикновено се държат отчуждено, но когато се сприятелите и ги опознаете, може да получите известна доза съчувствие.

4. Дева

Има моменти, в които Девите са толкова самонадеяни, че не желаят да общуват с хора, които са под тяхното ниво. Те обичат да научават нови неща и да се хвалят с това колко много знаят. Винаги са фокусирани в целите, които преследват и понякога игнорират хората и техните проблеми.

Девите се стремят към съвършенство и това ги кара да имат малко търпение за недостатъци, грешки и неща, които ни правят човеци. Те не са умишлено студени; те дори не могат да осъзнаят как те се отнасят с хората.

5. Близнаци

Те са непредсказуеми – в един момент са топли и приветливи, но в друг вече са студени и сърдити. Единственото нещо, на което можете да разчитате при Близнаците е, че те никога не са напълно безразлични към проблемите на хората. Ако сте ги наранили или някой, когото обичат страда заради вас, не се учудвайте, ако се държат по-дистанцирано от вас.

Ако говорите с тях за вашите чувства, но в момента не са в настроение за това, ще ви пренебрегнат и отрежат веднага. По-добре да изчакате, когато са в по-добро състояние на духа.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!