42 четения

Гранпри и шест медала спечелиха децата на „Елита“ от международен конкурс

ОСЕМГОДИШНИЯТ ИВАН МИШЕВ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СПЕЧЕЛИ НАЙ-ГОЛЯМАТА НАГРАДА В МЕЖДУНАРОДНИЯ МУЗИКАЛЕН КОНКУРС „Нови гласове и песни“, който се е провел в Несебър. Възпитаникът на музикално студио „Елита“ е впечатлил журито с представянето на песента „Снег“, позната от изпълнението на Филип Киркоров. С тази песен, която е любима на Иван, той е грабнал Гранпри в групата на най-малките – изпълнителите до 8 години.
Алекс Момински спечели първо място и златен медал във втора възрастова група с песента Don`t Stop Me Now на Queen. Аделина Христова при 7-годишните е изпълнила „Оставете ме да пея“ и е получила сребърен медал за представянето си. Връстникът й Андрей Видев също е спечелил сребърно отличие с изпълнението на How Great.
Габриела Делева, на 11 години, се е преборила за сребърен медал с песента All Of Me. Бронзов медал е заслужила Дария Григорова при 8-годишните с песента Roar. Йоана Гърбова е трета с изпълнението си на песента „Алилуя“. Всички деца учат пеене в Музикално студио „Елита“ при музикалния педагог Петя Василева.
ОЩЕ ДВЕ МЛАДИ ИЗПЪЛНИТЕЛКИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СА СЕ ВЪРНАЛИ С ОТЛИЧИЯ ОТ КОНКУРСА. Това са Мартина Ламбева и Албена Калчева, които са възпитанички на СУ „Емилиян Станев“ и музикалния педагог Петя Кръстева. Те са се преборили за златен медал и диплом с дуета си FLAMES. Момичетата са получили и лична покана за професионален студиен запис в София от председателя на журито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *