Как се тълкуват сънища, свързани с пари

Замисляли ли сте се как се тълкуват сънищата, свързани с пари? В различните съновници ще откриете многозначителни тълкувания. Според съновника на Ванга финикийските знаци подсказват за злото, което ни обкръжава. След подобен сън не е препоръчително да вдигате каквито и да било предмети, намерени на улицата. Според съновника на Фройд парите са символ на желание и енергия, свързани с интимната страна на живота.
В съновника на Д. Лоф банкнотите се идентифицират със сила, компетентност и контрол. А ето и най-универсалните тълкувания на сънища, свързани с пари.
Видиш ли в съня си медни пари, чака те мъка и скръб. Сънуваш ли сребърни пари, значи ще имаш изгодна търговска сделка.
Видиш ли в съня си златни пари, очакват те сериозни постижения или проблеми.
Изгубил ли си пари в съня си, значи ти предстои да изгубиш късмета си. Намериш ли в съня си пари, пази се от загуби или от обир. Сънуваш ли фалшиви пари, значи ще имаш щети, причинени от клевети.
Получаваш ли пари в съня си, значи ще се охарчиш. Имаш ли много пари насън, значи ще се възгордееш без да има причина. Ако банкнотите са били стари или скъсани, те чака финансово затруднение и грабеж. Ако пък си сънувал чуждестранна валута, трябва да се подготвиш за загуби, заради външна намеса. Ако сънуваш дребни монети, ще започнат да те измъчват неприятности както на работа, така и у дома. Парите по карта или на сметка се идентифицират с желанието сами да контролирате живота си.
Видиш ли насън книжни пари, значи в реалността ще имаш бързи парични постъпления, но и бързи загуби. Сънуваш, че плащаш с чужда карта? Приготви се да загубиш доверието на добър човек.
Да сънуваш пачки е на хубаво. Ако намериш много и различни пари, те очакват щастливи промени.

Източник: woman.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *