Какво време ни очаква на 11 юли, четвъртък

Вечерта и през нощта ще има значителна облачност. На отделни места е възможно да превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър от северозапад. Минималните температури ще бъдат между 12° и 15°. За В. Търново се очаква минимална температура около 13°.

В четвъртък рано сутринта облачността от запад на изток ще намалее. Около обяд и след обяд ще преобладава време с незначителна до променлива облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 24° и 27°. За В. Търново се очаква максимална температура около 24°.

Атмосферното налягане ще се задържи без съществени изменения.

Над западните и централни части на Стара планина преди обяд ще преобладава време със значителна облачност . След обяд облачността ще намалее. Ще духа умерен до силен вятър от северозапад. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около 16°. Максималните температури на 2000 м. ще бъдат около 10°.

На тази дата най-високата измерена максимална температура във Велико Търново е 37.0° през 2007 г., а най-ниската измерена минимална температура е 9.9° през 1986 г.

Слънцето ще изгрее в 05 часа и 50 минути и ще залезе в 20 часа и 55 минути.

Фаза на Луната: шест денонощия преди пълнолуние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *