Драга редакция: Благодаря ви, д-р Валентин Точков!

Здравейте, читатели на вестник „Борба“. Аз съм Радослав Борисов, на 15 години от Велико Търново. Чрез страниците на най-четеното издание в региона искам да изкажа благодарността си към най-сърдечния и добър лекар, който съм срещал. Това е началникът на Отделението по педиатрия в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ д-р Валентин Точков. Аз съм болен от мускулна дистрофия и по тази причина често се разболявам от вируси. Налага се да лежа в сектора, защото организмът ми трудно понася тези състояния. При всяко хоспитализиране обаче срещам разбиране, любов, огромни грижи и внимание от д-р Точков и екипа му.

Бих искал да му подаря най-хубавия подарък, но всъщност едва ли има нещо по-добро от обичта на пациентите, а той вече я има. Затова единственото, което мога да направя, е да го поздравя чрез „Борба“ и да успокоя всички родители, че във Велико Търново работи най-добрият специалист по детски болести.

Дано специализантите, които се учат от него в отделението, станат също толкова отдадени и мили! Дано има повече лекари като д-р Точков!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *