Времето

Какво вещаят звездите за 11 юли, четвъртък

Луната е в Скорпион. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 10-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите на носа, половите органи, пикочния мехур и дебелото черво. Добре протичат профилактиката и лечението на хемороиди, проблеми с бъбреците, уринирането, болести на половите органи, лечението на стерилитет.

Красота и външен вид: Днес организмът лесно се освобождава от течности и замърсявания. Направете разпускащите масажи, които да ви освободят от умората и болката. Денят не е подходящ за подстригване на косите и всякакви други процедури при фризьора.

Хранене и диета: Хранете се редовно, начесто и по малко. Денят не е подходящ за стартиране на диети, защото няма да дадат желаните резултати и едва ли ще ги спазвате дълго време. Днес организмът се нуждае от въглехидрати. Не ги консумирайте единствено под формата на хляб, ориз и картофи. Не забравяйте, че салатите от зелени листни зеленчуци, както доматите и краставиците, също са прекрасен източник на полезни въглехидрати и фибри. Направете си зеленчукова кремсупа или богата салата от сезонни зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено, светлосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 15.54 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Скорпион и изостря езика ни, като това води до опасност да кажем нещо необмислено и да засегнем хората около нас. Хармоничният й аспект със Сатурн е гаранция за добре свършена работа и задоволство, но квадратурата между Марс и Уран отново предупреждава да държим езика зад зъбите си и да не търсим причини за скандали и спорове.


ОВЕН

Делово настроени

В четвъртък сте делово настроени, мислещи за служебните проблеми и обръщащи внимание на всеки детайл. Въпреки натрупаната умора през тази седмица вие набрахте инерция и имате енергия да завършите някои вече започнати дела. Внимавайте, шегувайки се, да не засегнете близък човек.


ТЕЛЕЦ

Ще успеете

Намирате се в доста емоционален, забързан и натоварен период. Ще останете до късно на работа. Причините са недовършени задачи и възникнали през деня пречки. За съжаление, някои неща не търпят отлагане и вие трябва да се заемете бързо с тях. Ще успеете и вечерта ще бъдете доволни от свършеното.


БЛИЗНАЦИ

Без начала

За вас четвъртък се оказва един от хубавите дни, защото ще успеете да завършите задачите в службата и можете спокойно да се отдадете на планове и приятни преживявания вечерта. На работното място не се очакват проблеми, освен ако не се заловите с нещо ново и не поставите необмислено начало.


РАК

Мерете думите си

Намирате се в прекрасен период, който вещае промени, развитие по важни въпроси и шансове да се докажете на работното място. Вие сте мислещи и действащи хора и точно сега това излиза на преден план. Внимавайте с пиперливия си език да не засегнете някой колега, който да ви стане враг за в бъдеще.


ЛЪВ

Преосмисляне

Към този момент имате нужда от спокойствие. Това не е ден за активни действия, промени или стартиране на нещо ново. Това е ден за преосмисляне и търсене на нишката, за да разплетете възела от проблеми, който сами си създадохте в последните няколко дни с поведението и държанието си. Вие сте си виновни.


ДЕВА

Спокойствие

В четвъртък сте натоварени, но това не е никакъв проблем. Сега сте работоспособни и търсите възможност да се изявите. Ще завършите задача, с която се бяхте заели в дните от миналата седмица. Не разбирате защо хората около вас са напрегнати и нервни. На вас ви е спокойно и сякаш живеете в друг свят.


ВЕЗНИ

Изпипайте детайлите

Четвъртък е един от силните и успешни дни за тази седмица. Не правете излишни ходове, а концентрирайте енергията си. Свършете едно нещо, но да бъде в перфектен вид, отколкото няколко – но недодялани. Вие сте хора естети, хора на изкуството и културата. Изпипвайте всеки детайл.


СКОРПИОН

Добър период

Въпреки напрежението и нервното неразположение четвъртък се оказва един от благоприятните и щастливи дни за всички вас. Намирате се в период на раздвижване, в който обаче не можете да поставяте нови делови начала заради ретроградния Меркурий. Нищо не ви пречи обаче да започнете ремонт вкъщи.


СТРЕЛЕЦ

Леко с шегите

В четвъртък вие сте твърде емоционални и не позволявате никой да се шегува с вас, дори и добронамерено. От друга страна, вие самите се чудите какви шеги да подхвърлите наоколо. Хората също като вас възприемат това като подигравки и се засягат. Не ви се получава. По-добре си премълчете, запазете хармонията.


КОЗИРОГ

Грижа за финансите

В четвъртък се притеснявате за финансовата си стабилност, която към този момент е нарушена заради някои наскоро възникнали разходи от извънреден характер. Не берете грижа, съвсем скоро длъжници ще ви се издължат по определени заеми и отново хазната ви ще бъде пълна. Бъдете спокойни.


ВОДОЛЕЙ

Има надежда

Днес е време за планове, размисли и анализи. Точно от последните се нуждаете на този етап, защото се намирате на кръстопът и сте достатъчно напрегнати, за да не можете да вземете правилно решение. Успокойте се. Тази седмица е почти към своя край, а от другата нещата ще се променят във ваша полза. Има надежда.


РИБИ

Не хабете нерви

В четвъртък около вас се намират само дразнители, които се опитват по всякакъв начин да ви изкарат извън релси. Запазете спокойствие и не обръщайте внимание на никой от тях. Влезете ли в пререкания и конфликти, пораженията ще са далеч по-големи. А не си заслужава да си хабите нервите напразно.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 11 юли, сте хора на крайностите в настроенията, но обичате да прикривате своите страсти, мисли и чувства. Те често остават заключени дълбоко във вас и градят бомба със закъснител, която избухва много рядко, но за сметка на това – похищаващо. Мисията ви в този живот е да бъдете наясно със себе си, да изясните стремежите и чувствата си. Направите ли го, ще отключите доста скрити таланти, защото вие сте талантливи хора. Едва ли предполагате за някои умения, които притежавате. С течение на времето ще ги осъзнаете. Можете да се реализирате добре в творчеството, литературата, хуманитарните науки. Можете да се отдадете в полза на хората и така ще се чувствате щастливи. Най-важното е да откриете себе си.

Доста приятна година започва да тече за вас от днес. Тя ще бъде изпълнена с благоприятни контакти и развитие в сферите, които очаквате. Много положителна енергия и поводи за добро настроение ще изпълват дните ви. Радвайте се от сърце, защото наистина го заслужавате.

Здраве: Годината предвещава крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *