83 четения

Пенсионерка спечели смартфон от НАП с касова бележка за 90 стотинки

От началото на годината касовите бележки за играта на НАП от областта ни са за над 6,6 млн. лв.

ПОКУПКА ЗА ЕДВА 90 СТОТИНКИ ДОНЕСЕ НАГРАДА ОТ НАП ЗА ПЕНСИОНЕРКА, КОЯТО ДОСЕГА НИКОГА НЕ Е ПЕЧЕЛИЛА В ХАЗАРТНИ ИГРИ. Възрастната жена се сдоби с висок клас телефон в Лотарията с касови бележки на приходната агенция, която има за цел да насърчи данъчната култура на потребителите и да ги стимулира да си търсят правата. Марияна Врангова от Първомайци е седмичен победител в Лотарията на НАП.

Печелившата е бивш дългогодишен служител в системата на БДЖ. Тя регистрира касови бележки от три години, като ежегодно участва в лотарията средно с над 300 касови бончета. Пенсионерката е закупила шоколадови изделия от местен супермаркет. Зам.-директорът на ТД на НАП Велико Търново Мариян Кънчев връчи смартфона на Врангова, която смята да зарадва с него близък от семейството.

570 628 СА КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ, РЕГИСТРИРАНИ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ ОТ ОБЛАСТ В. ТЪРНОВО ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА, а общият брой потребители на играта е нараснал на 3989, като новите участници за това издание на лотарията са 504-ма. Регистрираните в областта касови бележки за шестте месеца на 2019 г. са на стойност над 6,6 милиона лева. Издадените от ПОС устройство бележки за годината са половината от всички. Всяка седмица някой печели предметна награда на стойност приблизително 1000 лв. А 2000 лв. дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. В края на поредното издание на Лотарията на НАП 50 000 лв. очакват големия късметлия.

Стилян НАЙДЕНОВ

Един коментар за “Пенсионерка спечели смартфон от НАП с касова бележка за 90 стотинки

  • 12.07.2019 в 12:38
    Permalink

    Зам. директорът гледа отегчено настрани. Така ли се връчват награди и правят снимки?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!