Шампионите на Първа и Втора лига от последния сезон откриха новия на „Ивайло“, великотърновец оценява работата на съдиите

Шампионите на Първа лига – „Лудогорец“, и на Втора лига – ФК „Царско село“, от миналото първенство откриха новото на стадион „Ивайло“. Разградчани смениха тревното покритие на своя терен и тъй като не бе готово още за игра, предпочетоха В. Търново за първия си мач за първенството. Преди началото на двубоя двамата капитани на съперниците и реферът Николай Йорданов издигнаха националния трибагреник на пилона на стадион „Ивайло“ под звуците на „Мила Родино“. След това „орлите“ започнаха с победа с 2:0 защитата на титлата си. И двете попадения за играчите на Стойчо Стоев, чийто асистент е доскорошният наставник на „Етър ВТ“ Станислав Генчев, бяха дело на Клаудиу Кешерю – по едно във всяко полувреме. Допълнителна атракция за публиката бе талисманът на „Лудогорец“ – орлицата Фортуна.

Работата на съдийската бригада бе оценявана от великотърновеца Ичко Лозев. През тази седмица съдийският наблюдател на ФИФА и УЕФА ще пътува за Швеция за поредното си назначение в чужбина. Той ще оценява съдийска бригада от Ирландия, която ще ръководи двубоя АИК (Швеция) – „Арарат“ (Армения).

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *