73 четения

Дневен хороскоп за 16 юли, вторник

Луната е в Козирог. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 14-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на кожата, костите, ставите. Ваденето на зъби е забранено. Хубаво е да се посети зъболекаря за профилактичен преглед и лечение на кариеси.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. Денят е прекрасен за масажи, които спомагат премахването на умората и преодоляването на блокажи по тялото – по краката, ръцете и ставите. Коламаската е нежелана. Не режете ноктите си.

Хранене и диета: Днес не бива да се гладува, както и не трябва да се преяжда. Денят изисква да хапваме умерено и да се храним с удоволствие. Храните е хубаво да са леки, богати на калций – сирене, млечни продукти, извара. Избягвайте мазното и тлъсто месо. В този ден не бива да се пости.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 20.52 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни поредният активен работен ден с Луна в Козирог, която е в съвпад със Сатурн. Не оставяйте недовършена работа зад гърба си, както и стриктно следете за качеството на това, с което се занимавате. Ако нещо не знаете или не сте компетентни, по-добре прочетете, научете, преди да дадете съвет.


ОВЕН

Доволни от себе си

Прекомерното поемане на инициативи вчера вече ви играе лоша шега, тъй като днес се оказва, че всички трябва да свършите с бърз срок до края на днешния работен ден. Подгответе се за интензивен вторник, натоварен и тежък, но доста благоприятен. Защото всяка отметната задача ви носи силно удовлетворение.


ТЕЛЕЦ

Добра енергия

Не ви липсва енергия, която да влеете в действията си днес. Не пропилявайте деня си в излежаване или мързелуване. Съсредоточете мислите си върху конкретни полезни неща. Разбира се, ако сте в отпуск, не си и помисляйте за работа. Тогава вашите колеги Телци ще свършат всичко нужно.


БЛИЗНАЦИ

Търсите хармония

И вие сте активни и решени да поправите някои грешки в живота си или да хармонизирате взаимоотношения, които напоследък се оказваха разкъсани от противоречия. Търсите начин да живеете по-спокойно и благополучно. Определено днешният ден ще ви даде знак в това направление. Използвайте го.


РАК

Вътрешен мир

Обърнете внимание на вътрешния си мир и хармонията около себе си. И вие като Близнаците ще имате възможност да съхраните добрите си взаимоотношения и да подобрите връзките помежду си. Сега човешкото е важно за вас, материалното няма значение. Прекарайте вечерта с любимите хора.


ЛЪВ

Много задачи

Очаква ви ден, в който служебните ангажименти се трупат един след друг и се налага да им обърнете доста внимание. В сутрешните часове сте в лошо настроение, предизвикано от едно изказване от страна на колега. Не си го слагайте на сърцето. Ядът може да провали изцяло деня ви, а не си заслужава.


ДЕВА

Не се намесвайте

Движението на Луната в Козирог ви помага да задействате механизма за успех. Бъдете съсредоточени в своите собствени ангажименти, без да се бъркате в чуждите. Да давате излишни съвети и да анализирате чуждите действия, ви отнема голяма част от полезната енергия. Спестете си го.


ВЕЗНИ

Любима книга

Във вторник сте затворени в себе си и не ви се общува с никого. В сутрешните часове изпитвате страх да се захванете с нови неща и да правите промени. По-добре се ангажирайте с вече започнати ангажименти, с довършваше на нещо старо. Ведрото ви настроение зависи единствено от вас. Подхванете лятна книга.


СКОРПИОН

Пълноценен ден

Чувствате възбуда от предстоящото утре пълнолуние. Това е съвсем нормално. Днес ви чака пълноценен ден, който можете да превърнете в доста успешен. В сутрешните часове не бива да обръщате внимание на някои нападки от страна на колегите. Те са нервни, а вие ги дразните без причина.


СТРЕЛЕЦ

Нови импулси

И за вас пълнолунието носи нови импулси и доста голямо количество енергия. Бъдете себе си и не позволявайте на никой да диктува живота ви. В сутрешните часове внимавайте с парите и капиталовложенията. Наясно сте, че в период на ретрограден Меркурий покупките на техника и договорите са забранени.


КОЗИРОГ

Мислете за себе си

Претрупвате графика си с ангажименти. Искате да свършите повече, отколкото вашите сили ви позволяват. Предстоящото пълнолуние ви зарежда с енергия, но не и със свободни минути над обикновеното. Все пак обърнете внимание и на себе си, на своя личен живот. Работата няма да свърши, но хармонията е на косъм.


ВОДОЛЕЙ

Не вярвайте на лъжи

Не ви липсват сили, но все още важи правилото да вършите всичко по-бавно, без напрежение и безпокойство. Точно това усилва чувството ви за радост и задоволство. Мислете за себе си, за своя собствен живот и какво точно трябва да промените, за да бъде той още по-хубав. Не откликвайте на лъжливи предложения.


РИБИ

Силен ден

Очаква ви успешен ден. Предстоящото пълнолуние утре е причина да се чувствате силни и енергични. Притежавате енергия да свършите доста неща, без да се налага да работите в извънработно време допълнително. Не раздавайте заеми, дори и някой да ви плаче на рамото. Съчувствието оставете за някой друг ден.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Добродушни и отзивчиви, вие можете да прощавате и го правите във всяка секунда от своя живот. Интелектът ви е подчертан и сте в състояние да разговаряте по всякакви теми. Важно изискване е отправила съдбата към рождената ви дата, а и към вас самите. Най-високото място, което можете да заемате в този живот, е второто. Задоволете се с него. Не сте родени, за да дърпате конците и вземате важни решения. С времето ще се убедите в казаното и ще разберете дълбокия му смисъл.

Навлизате в година на финансова стабилизация и повишение на доходите. Въпреки икономическата конюнктура, която от години е все същата, вие ще дръпнете напред и ще успеете да си стъпите на краката. Не отказвайте на нова работа, пък било то и по-нископлатена. С течение на времето ще се убедите, че е имало защо да смените попрището.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *