Дневен хороскоп – прогноза за 18 юли, четвъртък

Луната е във Водолей. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 16-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на ставите, очите и вените. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със зрението, на разширени вени и ставни проблеми.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им максимално се забавя. Избягвайте силовите масажи, които засягат вени и капиляри, за да не ги увредите. Поставянето на татуировки може да предизвика усложнения и алергии.

Хранене и диета: Балансирайте храненето си, като разделите порциите равномерно, без да прекалявате с количествата. Днес мазнините се усвояват бързо от организма и спомагат за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Суровите ядки са особено полезни.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо.

Грижа за дома и градината: Не пресаждайте цветя и растения днес.

Звездни аспекти за деня: Напрежението сутринта е предизвикано от опозицията между Луната и Марс, но то бързо ще бъде разсеяно и ако не възникнат конфликти, денят може да се окаже вълнуващ и успешен. В следобеда и вечерта Луната и Нептун си взаимодействат благоприятно. Ще научите нещо ново и полезно, ще потърсите отговор на въпроси, които сте си задавали в последно време.

 

ОВЕН

Хубав ден

Ако в четвъртък сутринта не успеете да проявите своя характер и не се скарате с никого, целият ви ден ще премине под знака на хармонията и разбирателството. Бъдете готови да научите нещо ново, нещо интересно или да придобиете умение, което ви е нужно за бъдеща работа. Днес е хубав ден за вас.


 

 

ТЕЛЕЦ

Успехът е с вас

 

Въпреки че сте недоспали, се събуждате в добро настроение. Сутрешните часове са интензивни на работното място и изискват от вас да действате по план, за да успеете в начинанията. Поставете си цели, изпълнете ги и ще бъдете доволни от себе си. Като цяло успехът е с вас. Възползвайте се.


 

БЛИЗНАЦИ

По течението

 

В желанието си да правите промени около себе си се увличате и можете да поставите няколко неособено обмислени начала, които в период на ретрограден Меркурий ще ви костват ядове и хиляди усилия, за да бъдат завършени. Пуснете се по течението. Най-добре се чувстват отпускарите.


 

РАК

Почивайте повече

 

В четвъртък еуфорията ви е голяма. Чувствате прилив на сили и енергия и желание да ги влеете навсякъде, където е възможно. Действате напосоки, без предварителен план. В отпускарския сезон е по-добре да сте една идея по-сдържани. Не вземайте сериозни решения.


 

ЛЪВ

Изтъквате се

 

Ако някой не забелязва какво правите, вие ще му го напомните и ще се изтъкнете така, че да направите впечатление. Днес сте в добро настроение, но самохвалството ви е повече от позволеното. Оставете хората да говорят за вас и ви хвалят, вместо вие да търсите причина за изтъкване.


 

ДЕВА

Нужда от споделяне

 

Не оставайте недоизяснени обстоятелства около себе си или работа, която не сте приключили в срок. Днешният ден изисква от вас да бъдете максимално отговорни към всичко, което вършите. Имате нужда да споделите нещо на близък човек. Времето за откровения е вечерта. Почивайте повече.


 

ВЕЗНИ

Нещо потръгва

 

Във вашето ежедневие нещо се раздвижва. Животът процъфтява и променя своя облик. Време е да стартирате промени и новости. Да се заемете с дела, които да вършите с желание и удоволствие. Силни сте, имате хъс и енергия. Заложете на нетрадиционното си мислене и на опита, който сте добили досега.


 

СКОРПИОН

Подминете кавгата

 

В четвъртък сте в прекрасно настроение, което има опасност да развалите в сутрешните часове, но от вас зависи дали ще запазите самообладание и ще подминете кавгата. По-добре преглътнете и продължете напред. Имате нужда от малко повече похвали, но тях няма как да получите към този момент.


 

СТРЕЛЕЦ

Напрежението стихва

 

В четвъртък се чувствате прекрасно, напрежението стихва още до обяд и отстъпва пред чувството за удовлетворение и хармония. Работите усърдно и знаете за какво да се борите. Предстоят ви хубави часове. Часове на успех и задоволство. Не давайте пари назаем, защото не знаете дали ще ви ги върнат в срок.


 

КОЗИРОГ

Напразни тревоги

 

В сутрешните часове сте ядосани заради сума пари, която се налага да изхарчите против своята воля. Не се ядосвайте, скоро ще видите, че това е била добра инвестиция и че реално ще ви се върне в джоба. Опитайте да научите нещо ново в днешния ден, да подобрите знанията си в дадена насока.


 

ВОДОЛЕЙ

Малки успехи

Напрегнат, но благоприятен, днешният ден ви поднася неочаквани изненади. На работното място имате гаранция за възход, ако проявявате нужното спокойствие и търпение. Все пак не очаквайте съдбата да ви позволи ново делово начало или подписване на изгоден договор. Ретроградният Меркурий го забранява.


 

РИБИ

Вдъхвате доверие

 

Денят е благоприятен за вас, защото вдъхвате доверие и печелите вниманието на всички, с които разговаряте. Не си правете труда да спорите с досадници в сутрешните часове. Само ще си развалите настроението, не си заслужава. Следобедът и вечерта са особено благоприятни. Чувствате се отлично


 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Някога далече в миналото си сте били егоистични натури, гледащи по-скоро себе си, собствената си угода и притежание. Искали сте любов, а не сте умеели да дарявате такава. Сега е моментът да докажете, че умеете да мислите и за другите, да ги дарите с цялата си любов и внимание, но без да ги задушавате, за да не отскочите в другата крайност. Дарявайте ги с това, което искат, бъдете щедри, но справедливи.

За вас предстои година на ново начало, което би следвало да положите, ако сте го планували и обмислили добре. Сега можете да тръгнете по нови пътеки, защото се намирате на кръстопът. Бъдете внимателни с посоката, която избирате, защото по нея ще вървите в следващите девет години. Не бъдете прибързани и инатливи, а интуитивни и разсъдливи.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – не се претоварвайте с тежка физическа дейност, щадете се по жегите и няма да имате проблем.

Станислав Климентов

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *