Повериха „Етър ВТ“ – „Левски“ на Станислав Тодоров, халфът Никола Колев е готов за мача

Международният рефер Станислав Тодоров ще ръководи неделния мач на стадион „Ивайло“ между „Етър ВТ“ и „Левски“. Двубоят е от 21:00 часа, като на опитния рефер ще помагат съгражданинът му от Шумен Мартин Димитров и Никифор Велков, четвърти съдия е Георги Давидов.

Добрата новина за старши треньора Росен Кирилов преди двубоя е пълноценното включване на халфа Никола Колев в тренировъчния процес. Младият футболист пропусна контролите и първия мач с ЦСКА в София заради травма, но вече е възстановен напълно. Дали ще вземе участие в срещата със „сините“, ще решава наставникът. Извън групата остават лекуващите се още от контузии Иван Петков и Милчо Ангелов.

Днес трябва да приключат разговорите с Ерик Почански, с когото клубът се разделя по взаимно съгласие. Атакуващият халф получи травма в рамото още по време на зимната подготовка и оттогава не е влизал в игра.

Междувременно от „Етър ВТ“ информираха, че влизането на представители на медиите – спортни репортери и фотографи, на мача с „Левски” ще става само с предварителна акредитация със специална прескарта, получена от клуба, и няма да бъде възможно с други журналистически карти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.