98 четения

Седмичен хороскоп – прогноза за периода 19 – 25 юли

Радвайте се на хубавото време, вдъхновението и любовта, която е навсякъде около вас

 

Здраве: Днес не прекалявайте с престоя си пред компютъра и телевизора. Разхождайте се повече на чист въздух, за да си спестите болките в очите и мигрената. През уикенда се пазете от простуди. Нестабилното време от топло към студено и обратно може да се отрази зле на организма. При оплаквания в гърлото веднага вземете мерки. През новата седмица, в понеделник, вторник, а и в сряда избягвайте психическото претоварване, което може да доведе до силно главоболие и проблеми с очите.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Неподходящи: събота и неделя. Коламаска петък, събота неделя. Масажи: Релаксиращи масажи: понеделник и вторник. Лечебни масажи – четвъртък. Обеци и татуировка: Всички дни са подходящи за тези процедури. Сауна и парна баня: Луната няма препоръки към тези спапроцедури.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и организмът лесно се освобождава от излишната вода и килограми. Лунната диета тази седмица е в четвъртък през целия ден и включва консумация на билкови чайове, мед и лимон. Гарантира отслабване с до 2 килограма.

Основни звездни аспекти: През следващата седмица Луната гостува във Водолей, Риби, Овен и Телец, за да помогне и на почиващите да разпуснат психически и физически, и на работещите да поработят здраво, за да спечелят някой лев отгоре от труда си. Да внимават всички, родени в някой от гореизброените знаци. За тях следва доста напрегната седмица, но и седмица, която гарантира успех. Венера е основна действаща планета, сключваща активни аспекти. Днес аспектът е хармоничен с Нептун, даряващ мощна творческа енергия и подем в това направление. Можете да се отдадете на хобито си, ако е докоснато от изкуство, или да посетите събитие, свързано с изкуство. Необвързаните имат шанса да срещнат интересен човек, който да им завърти главата в летните месеци. В неделя Венера и Плутон са в опозиция, предупреждаващи да внимавате през цялата следваща работна седмица с инвестициите и с харченето на средства. Бъдете по-пестеливи. Ретроградният Меркурий приключва съвсем скоро – в началото на август, когато ще бъде по-благоприятното време да правите капиталовложения и да инвестирате определени суми. Сега се радвайте на хубавото време, вдъхновението и любовта, която е навсякъде около вас.

 

ОВЕН

Добър период

 

Хубав период за любовта, емоционалните отношения и връзките, на които искрено държите, се задава за вас. Мнозина ще ви разочароват за пореден път и сега можете да ги отстраните напълно от живота си. Това ще даде възможност да обърнете повече внимание на другите хора около себе си, на онези, които винаги са до вас. Покажете им, че наистина държите на тях. В служебната част от седмицата бъдете резервирани към нови запознанства. На работното поле ви чака стабилизация, а ако сте в отпуск – пълен релакс.


 

ТЕЛЕЦ

Предстои пътуване

Периодът обещава една доста добра концентрация от ваша страна, колкото и обстоятелства да се опитват да ви разсеят. Дните са прекрасни за всякаква умствена дейност, защото мислите бързо и вземате правилни решения. Позитивни емоции идват от страна на приятелите. Не на последно място, намирате се в момент на обновление и презареждане. Не е лошо да презаредите батериите с пътуване на кратко или далечно разстояние. Отпускарският сезон го позволява.


 

БЛИЗНАЦИ

Отваряйте си очите

 

Вие трябва да сте доста внимателни, когато предприемате каквито и да било действия през следващия седемдневен период. Склонни сте да се предоверявате и да слушате хора, чието мнение ви подлъгва. Не бива да се впускате в каквито и да било рискове в деловата дейност. Не са изключени финансови и документални измами. Отваряйте си очите на четири. Благоприятният период, в който се намирате, използвайте рационално. Не търсете промяната на всяка цена.


 

РАК

Мислете позитивно

 

Периодът, който следва, за вас ще бъде напрегнат. Склонни сте да ангажирате всички около себе си със своите лични проблеми и така да пренасяте напрежението си върху тях. Превръщате се в хора, които плачат на чуждото рамо и търсят съчувствие. В професионален аспект сте непоклатими. Там вършите старателно служебните си дела и не показвате с нищо, че около вас се случват някакви емоционални промени и трансформации. Все пак поработете върху себе си. Седмицата може да има и друг привкус, ако прогоните лошите паразитни мисли и ги замените с позитивни.


 

ЛЪВ

Неспокойна седмица

 

Още от миналата седмица вие сте в конфликт с вашите делови партньори и колеги. Така ще е и през следващите седем дни, с изключение на една подробност. Излизате прави за нещата, които твърдяхте, и това внася спокойствие в мислите ви. Иначе периодът никак не е спокоен, а по-скоро претоварен в емоционален план. На моменти, в които се чувствате прекалено уморени, се отделете и си дайте почивка. Бягайте от психическото прегряване.


 

ДЕВА

Учете се от грешките

 

За вас предстои период, през който не бива да избързвате, още по-малко да вземате решения на своя глава. Подкрепата, която имате, ще бъде достатъчно компетентна, за да ви помага в случаите, когато имате нужда от съвет. Започвате с прекалена увереност в първите дни, за да стигнете до предпазливост към края. Като основна мисъл за периода може да се обособи: „Човек се учи от грешките си”. Е, често пъти вместо вашите грешки ще виждате чуждите, но и това е един вид училище.


 

ВЕЗНИ

Реализирайте идеи

 

През този период трябва да сте по-сериозни с вашите финансови намерения. Ако през последните дни бяхте нерешителни и нямахте яснота за възгледите си, то през следващата седмица ще трябва да добиете повече увереност. Периодът изисква финансово планиране и анализ на подобна тема. От друга страна, добре се справяте с разговорите. Вашата умствена активност е на високо ниво и можете да я използвате в своя полза. Идеите са прекрасни, можете да ги реализирате.


СКОРПИОН

Положете старание

 

Намирате се в прекрасен период, който мотивира целите ви в професионален аспект и в същото време действията ви в личен план. Точно сега можете да съчетаете тези две неща по хармоничен и безконфликтен начин. Това обосновава и твърдението, че следващите седем дни ще са изключително позитивни. Не стойте до късно на работа, но в същото време си гледайте професионалните задължения съвестно. Просто бъдете старателни и всичко ще се нареди от само себе си.


 

СТРЕЛЕЦ

Време за ваканция

 

Доста уязвими в сферата на отношенията, вие сте склонни да правите какви ли не компромиси, само и само да не се получават конфликти. За съжаление, от конфликтите няма как да избягате и затова не премълчавайте това, което ви е на сърцето. Имате нужда от положителни емоции. Планирайте почивка, ако все още не сте си взели отпуска. Финансовите проблеми така и няма да се решат един път завинаги, затова не ги използвайте като оправдание за каквото и да било. Дошло е време за ваканция.

 


КОЗИРОГ

Вярвайте в успеха си

 

За вас предстои доста добър период, ако общувате пълноценно и не позволявате на депресивните състояния да станат фон на цялата ви седмица. Само от вас зависи настроението ви. Още днес повярвайте в успехите, които ежедневно жънете. Така ще е и през следващите дни. Те са изпълнени с динамика в общуването. Обърнете повече внимание на емоционалния си живот. Стъпете на крака там и едва след това продължете с професионалните намерения. Време е през този период да стабилизирате личните си взаимоотношения.


 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете сдържани

 

През следващите седем дни не мога да кажа, че ще бъдете сдържани и това със сигурност ще бъде една от грешките ви. Напът сте да поемете инициативи, за които не сте съвсем подготвени. Вашият ентусиазъм е силно застъпен отпреди пет-шест дни и ще продължава да се увеличава в следващите седем. За да не допуснете безпричинно надценяване, слушайте хората, които ви дават съветите си. Това са вашите близки и приятели. Те са най-правилният коректив за действията, извършвани от вас.


 

РИБИ

Вътрешен анализ

 

Този период слага акцент върху вашето духовно развитие. Срещате елементарни трудности в общуването с хората наоколо, което ви навежда на мисълта, че е време за вътрешен анализ. Погледнете грешките, допуснати в близкото минало, поправете ги и пак тръгнете напред. Подсилената ви творческа мисъл ще вдъхнови мнозина от вас, които се занимават с изкуство. Отстъпете пред динамиката и бъдете по-статични през този период. Имате нужда от глътка въздух.


 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

19 юли. Енергични и импулсивни сте вие, родените на 19-а дата от месец юли. Често обаче преживявате събитията около себе си прекалено лично, а това вреди на вашата психика. Не са малцина онези, които страдат от нерви и са прекалено раздразнителни поради тази причина. В любовта сте много ревниви половинки, които имат собственическо чувство над любимия човек. Внимавайте, защото желанието ви да доминирате трябва да бъде съобразено и с нагласите на човека отсреща.

Навлизате в година на съдбовно подчинение. Точно сега не е моментът да се учите на решителност, защото всяко прибързано решение, което вземате, ще ви носи загуби. Оставете се на течението. То ще ви отведе във вярната посока, а вашето семейство ще ви подкрепя. Подкрепяйте го и вие.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и черния дроб. Не правете безсмислени и несъобразени с лекар диети.

20 юли. Ако празнувате рожден ден на 20 юли, това говори за вас, че сте плахи и нерешителни, чувствителни и болезнено грижовни към семейството, дома и близките си. В началото на своя живот сте подвластни на много лишения и дори огорчения, но идва един момент, в който всичко си идва на мястото. Слънцето изгрява и за вас в точно определен етап от живота ви. Не се плашете от трудностите, през които преминавате. Те имат простата задача да ви научат да живеете и да се справяте с живота си пълноценно.

Навлизате в година на радости и щастие. Може да се каже, че това е най-позитивната година, сравнена с изминалите девет. Бъдете оптимисти и ще ви се случват само хубави неща. Пожелайте си нещо и то ще се сбъдне. Предстои ви пълно обновление на средата ви на живот. Можете да намерите нови приятели и да загърбите старите недоброжелатели.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

21 юли. Вие сте симпатични и контактни Раци. Всички ви уважават заради умението ви да сте лъчезарни и любезни. Всеотдайността обаче невинаги е добродетел, защото ви кара да се раздавате до степен, в която няма вече какво да давате от себе си. Предоверявате се прекалено много, което ви прави лесна плячка в ръцете на недоброжелателите. Бъдете малко по-прикрити и се дръжте съвсем приятелски единствено с тези, които познавате от години и за които знаете със сигурност, че няма да ви забият нож в гърба.

Годината, в която навлизате, е трудна за по-младите от вас и рутинна за по-възрастните, които вече са натрупали житейски опит. Не се предавайте пред трудностите, а се борете, за да надвиете над всяка пречка, застанала на пътя ви. Бъдете силни и ще успеете. Успехът през тази година е най-сладката ви награда.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!