Тези храни убиват желанието за секс

Понякога сексът е просто невероятен, а на другия ден всичко върви по някакъв начин погрешно. Повечето хора приписват неуспехите в леглото за умора, стрес, нежелание. Но защо? Много често сексът се влияе от храната, която ядем през деня.  

Какъв вид храна има отрицателно въздействие върху сексуалния живот?
Бързи храни

Бързо хранене

Тежката храна има отрицателен ефект върху сексуалния живот. Всички продукти, които имат транс-мазнини, са забранени, ако желаете бурна нощ. По-добре е да се откаже в този случай от бургерите, хапките, чипсовете и други подобни продукти. Въпреки факта, че те перфектно задоволяват глада за известно време, такива продукти не могат да подобрят сексуалния ви живот.
Сирене

Да, има някои сирена, които имат положителен ефект върху сексуалния живот. Такова е синьото сирене. Но при прекомерна консумация може сериозно да се променят хормоните на човек. По-специално, поради тези продукти, естественият процес на производство на половите хормони може да се забави. Става дума за  – естроген, тестостерон и прогестерон.

Млечен шоколад

Млечен шоколад

Много млечни продукти могат да влошат сексуалния живот. Включително млечният шоколад. Затова е по-добре да не се яде този продукт. Горчивият шоколад – напротив ще направи сексуалния живот много по-интересен.
Соя и соеви продукти

Тези продукти също не трябва да бъдат в диетата, ако искате висококачествен секс. А причината се крие в фитоестрогена, който лесно измества тестостерона.

Продукти от боб

Продукти от боб

Либидото ви ще падне от консумацията на бобови растения. Въпреки факта, че бобовите имат фибри и антиоксиданти, което е полезно за организма като цяло. Но има едно „но“ в яденето на такива продукти: те са твърде тежки. Освен това те причиняват подуване на корема и съдържат фитоестрогени, които намаляват производството на тестостерон.

Мариновани и консервирани храни

Такива продукти ще имат лош ефект върху сексуалния живот. Те засягат производството на тестостерон, влияят неблагоприятно на работата на сърдечно-съдовата система. Благодарение на високото кръвно налягане се намалява притока на кръв към гениталиите и това вреди на сексуалния живот.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.