24 четения

Какво вещаят звездите за 25 юли, четвъртък

Дневен хороскоп

Прогноза за 25 юли, четвъртък

Луната преминава в Телец в 00.42 часа. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 4.17 часа. Лунният ден е 23-ти. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Пазете се от настинки, обличайте се според капризите на времето и избягвайте студените и газирани напитки, за да предпазите гърлото. Нежелани са операциите в областта на гърлото, сливиците, гласните връзки, щитовидната жлеза. Добре протичат профилактиката и лечението на подути сливици, зачервено гърло, изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си, да ги оформите в нова прическа. Добре се отразява и къдренето, боядисването, изсушаването. Масажите също са благоприятни, особено онези с лечебен ефект за отблокиране на различни блокажи по тялото.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто, без да прекалявате с количеството на порциите. Днес пълнеем лесно, а окото ни е ненаситно и каквото сложим в чинията, ще изядем с удоволствие. Готвим с душа, готови сме да си угаждаме и това носи реална опасност от преяждане. Денят е благоприятен за лунна диета.

Цветове, носещи късмет: Зелено и синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 14.14 часа.

Звездни аспекти за деня: Четвъртък обещава повече спокойствие и добро стечение на обстоятелствата. Движещата се в Телец Луна сключва хармонични аспекти с Венера, Юпитер и Уран. Бъдете иновативни, отворени към новото и напредъка. Свършете важна работа и доволни от себе си, хармонизирайте взаимоотношенията си с хората наоколо.


ОВЕН

Положителна енергия

В четвъртък желаете да постигнете целите си на всяка цена. Опитайте по мекия начин, чрез хармония, а не чрез сила и манипулация да постигнете своето. Не се налагайте там, където могат да ви разберат криво и да провалят деня ви. Заредени сте с много положителна енергия, влейте я в действията си, за да имате успех.


ТЕЛЕЦ

Бързи и сръчни

Гостуващата във вашия знак Луна ви прави напрегнати, защото предусещате, че темпото около вас се забързва и че от вас се иска да вършите много повече неща, сравнено с предходните дни. Не се притеснявайте, разполагате с пълния шанс да се справите с всяка една задача. Денят е позитивен и успешен за вас.


БЛИЗНАЦИ

Без инициативи

Опитайте се да разговаряте спокойно с хората около себе си, без да накърнявате техните чувства и без да им генерирате допълнителни емоции. Бъдете честни и се дръжте почтено с всички. Не се заемайте с нови задачи и забавете подписването на каквито и да било договори до началото на август.


РАК

Вярвайте в чудеса

Вашият четвъртък предстои да бъде особено положителен и наситен с хубави емоции. Чувствате щастие, без да имате конкретен повод. Мотивирани сте за работа и имате надежда, че нещата ще се наредят правилно и благоприятно за вас. Така и ще бъде. Вярвайте в чудесата, защото се случват.


ЛЪВ

Бъдете внимателни

В четвъртък вярвате особено силно в късмета си на работното място. В първите няколко случая, когато ви е нужен, той ще ви е верен спътник, но тръгнете ли да се осланяте само на него, ще ви изневери. Така че вие преценете в кои случаи ще бъде разумно да се възползвате, за да не сгрешите.


ДЕВА

Целеустремени сте

Днес не си позволявате да губите времето си в излишни дела или в излишни разправии, каквито имахте в последните няколко дни. Целеустремени сте. Искате да работите стегнато и да отметнете колкото се може повече работа. Ще успеете, стига вие самите да сте концентрирани. Късметът е с вас.


ВЕЗНИ

Позитивна нагласа

В четвъртък се будите с идеи и положителни мисли. Изпийте сутрешното си кафе, прочитайки нещо позитивно, което да ви зареди с енергия и мотивация. Влияете се прекалено много от мнението на хората около себе си и това ви прави уязвими. Денят не е добър за започване на нови дейности.


СКОРПИОН

Прекрасен ден

В четвъртък за вас нещата се редят така, както ги искате. В добро настроение сте и вярвате силно в успеха си. Още в сутрешните часове сте убедени, че денят ви ще бъде позитивен и благоприятен. Важно е да съхраните тази нагласа до залез-слънце, а накрая, като се обърнете – да сте удовлетворени от свършеното.


СТРЕЛЕЦ

Без свободно време

Днешният четвъртък за вас ще бъде забързан и успешен. Трудно ще ви се получи да имате свободно време. По-разумно е да запълните свободните моменти с още и още задачи. Днес не бива съзнанието ви да остава незаето с работа. В противен случай рискувате да си докарате някоя депресия. Нямате нужда от това.


КОЗИРОГ

Бъдете реалисти

Днес се събуждате с желание да постигнете големи успехи. Давайте го по-кротко. Колкото можете, толкова е достатъчно. Вярно е, че днес сте окрилени от нови сили, а и мотивацията ви е висока, но все пак бъдете реалисти. Живейте в реалния свят и не си създавайте излишни илюзии или непостижими цели.


ВОДОЛЕЙ

Действие и активност

В четвъртък не ви липсва добро настроение и позитивна нагласа. Добрата новина е, че такава е и нагласата на всички хора около вас. Общата картина е ясна – кипи настроение и творческа дейност, всеки търси да се заеме с нещо. Вие също. Хороскопът е наситен с действие и активност. Възползвайте се.


РИБИ

Благоприятен ден

Срещате се с хора, които повдигат вашето самочувствие и ви карат да се гордеете, че вършите добросъвестно своята работа. Денят е благоприятен, силен в деловата и в социалната сфера. Чакат ви много разговори и срещи. Ще се справите с един проблем благополучно. Това ви дава нови сили за действие.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на датата, предопределяща най-сладката кармична отплата. Вибрациите, които носи тя, са идеални, ако се реализирате в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, който не допуска измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще претърпите крах – то е да не превръщате парите в цел на своя живот. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Робувате ли им, станат ли те едничката ви цел, всичко ще се срине до основи. Бъдете благотворни и помагайте там, където някой ви е помолил за помощ.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Не бива да поставяте никакви нови начала, а е по-добре да се заемете със старите и изоставени задачи. Сега ще имате възможност да ги докарате до край.

Здраве: Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и силно главоболие.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *