Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Очаквайте „Истории за силни хора“ в „Борба“

С драматичния разказ „Деян Колев – тяло, приковано в инвалидна количка, и дух, който не познава ограничения“ започва от утре в „Борба“ новата поредица „Истории за силни хора“. Тя ще разказва за хората, които имат куража да живеят и да се борят за щастието си въпреки трудностите, пред които се изправят. На някои тези трудности са им дадени от съдбата по рождение, за други са следствие, за трети са просто… лош късмет или стечение на обстоятелствата.

Това ще бъдат истории за хора, които, вместо да решат, че нямат нищо, от нищото са си направили огнище и са разпалили вдъхновението на живота си. Вдъхновяващи хора, които са толкова заразително смели, че могат да променят всекиго, стига да им се доверим.

Първата история е за Деян Колев, създател и управител на най-голямата ромска неправителствена организация в страната, който от 15 години живее с диагнозата множествена склероза.

Ако познавате такива хора, пишете ни, за да разкажем и за техния кураж да превръщат най-голямата си болка във вдъхновение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *