Седмичен хороскоп за периода 26 юли – 1 август

Спокойна и мудна седмица, прекъсваме стари линии в своя живот, които ни дърпат назад

Здраве: Днес избягвайте прекалено студените напитки, които могат да ви докарат проблем с гърлото и сливиците и една нежелана лятна ангина. През уикенда спортувайте на открито и прекарвайте повече време на чист въздух. Организирайте планински поход, за да подобрите здравето си. В понеделник и вторник уязвим е стомахът, така че бъдете внимателни с храната. Сряда и четвъртък са дните, в които сърцето е по-чувствително. Пазете се от прекалените жеги и не натоварвайте сърдечния мускул излишно.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, неделя, понеделник, четвъртък. Неподходящи: вторник и сряда. Масажи: Релаксиращи масажи: събота и неделя. Лечебни масажи – петък. Обеци и татуировка: Всички дни са подходящи за тези процедури. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в парна баня в събота и неделя, а в сауна – в четвъртък.

Хранене и диета: И тази седмица Луната е в своята намаляваща фаза и подпомага свалянето на килограми, ако сте на диета. Хапвайте умерено, като днес наблягате на добре изглеждащите порции в чиниите. През уикенда е добре да изберете постно меню, богато на полезни мазнини. В работната седмица включете пресни плодове на работа или в почивните дни, ако сте в отпуск. Преяждането ще натовари храносмилателната система и може да създаде сериозни проблеми със стомаха.

Основни звездни аспекти: В последната седмица от ретроградното движение на Меркурий бъдете внимателни и забавете сделките, които трябва да задвижите след 2 август, за да са успешни. През следващите дни Луната гостува в Телец, Близнаци, Рак и Лъв. Бъдете заобиколени от хора, на които можете да имате доверие и които няма да ви измамят. Хора, сред които се чувствате добре. Във вторник Слънцето и Уран са в квадратура. Силно става желанието ни да прекъснем някои стари линии в живота си, които ни тежат и дърпат назад във времето. След този аспект ще гледаме по-смело напред в бъдещето. Работната седмица е спокойна и по-скоро мудна заради забавеното движение на Меркурий, който от четвъртък отново е директен и няма да ни създава излишни делови проблеми.


ОВЕН

Търсете хармония

За вас предстои благоприятен период. Напрежението, което беше характерно за отминаващата седмица, бавно стихва. Но все пак ще се усеща. При мнозина се възбуждат идеи за справедливост и спечелване на независимост в един или друг план. Бъдете внимателни, защото през седмицата обществените ви взаимоотношения не са в пълна хармония и е възможно сериозно да накърните нечии интереси чрез думите си. Без да искате, може да засегнете някого и да му отнемете правото на мнение. Ще го превърнете в свой враг и ще се натъкнете на неговата агресия.


ТЕЛЕЦ

Технически пречки

Навлизате в един прекрасен период от годината, в който ще успеете да се радвате на позитивни преживявания, обществена популярност и добро стечение на обстоятелствата. Редом с това обаче седмицата предупреждава за пречки от чисто технически характер, които ще възпрепятстват нормалното протичане на служебните ви дни. Профилактика на техниката, реорганизиране на плановете – това ще ви помогне, за да сте подготвени за малките закачки, които ви е подготвил Меркурий.


БЛИЗНАЦИ

Решителен момент

За вас предстои един малко по-напрегнат период, но цялото това напрежение не е никак напразно. В момента сте пред решителен момент в своя личен и професионален живот. В седмицата, в която вашият управител Меркурий отново се устремява към директната си фаза, вие ще вземете сериозни решения за бъдещето. Планетата внася хаос в контактите и взаимоотношенията, а при мнозина е възможно любовта да навее лъжливи надежди. Внимавайте с обещанията в горещите летни дни.


РАК

Внимавайте с парите

Предстои ви благоприятна седмица, като изключим финансовата тема, защото там се очакват пречки и опасности от загуби. Вие можете да контролирате нещата, като не вземате заеми или не раздавате пари на приятели назаем. В личен план седмицата е с променлив характер. От емоционални депресии до сълзи от щастие, но такива сте си вие, Раците. Въпреки предупреждението за парични трудности мнозина от зодията ще получат сума пари. Все пак идва краят на месеца.


ЛЪВ

Нови амбиции

Намирате се в началото на един по-дългосрочен период. В състояние сте да направите планове за бъдещето, но внимавайте докъде се разпростират те. По-добре мечтайте за постижими неща. За неща, които ще успеете да осъществите. Тази седмица ви вдъхва нови идеи, амбиции и енергия. Ще се почувствате търсени в професионален план. В личен план обаче картинката не е съвсем същата. Кавги с партньора, предшествани от различни капризи от ваша страна, ще развалят постоянно и делника ви, и почивката, ако сте в отпуск.


ДЕВА

Направете анализ

Меркурий, вашият управител, забавя движението си, за да навлезе отново в своята директна фаза в края на периода. Бъдете внимателни и не прибързвайте – нито с действията си, нито с направата на изводи. Седмицата ще е напрегната, защото отново желаете да диктувате събитията не само в своя живот, а и в живота на своите близки. Можете да поправите взаимоотношенията си, стига самите вие да се вгледате в себе си и да осъзнаете, че към момента повечето пречки в общуването са създадени от вашия характер. Трудно е да си го признаете, но е за ваше добро.


ВЕЗНИ

Любов и работа

Погледнете положително на всички пречки, през които трябва да минете, за да постигнете целите си през следващата една седмица. Трябва да знаете, че сте в началото на по-забързан етап, в който е нужно да полагате максимални усилия, за да успявате. Интимните връзки, които сте стартирали сега, няма да траят дълго, но ще ви донесат много добри моменти и позитивни емоции. Какво повече ви е необходимо в летния отпускарски сезон? При вас и службата е акцентирана в хороскопа, но ще намирате и достатъчно време за срещи.


СКОРПИОН

Прекрасна седмица

И през тази седмица вие трябва да положите нужното старание, за да се реализирате добре. Тя ще има и напрегнати, и спокойни моменти. Уикенда отделете за срещи с приятели и близки. Отидете на разходка, отдъхнете в планината, заведете децата на кино… През работната седмица сте в кондиция. Очаква ви сериозно оживление в службата – нови контакти и полезни запознанства. Меркурий е напът отново да тръгне в своята директна фаза от четвъртък. Време е да помислите за подписване на договорите, които забавихте заради него в последните три седмици.


СТРЕЛЕЦ

Сила и енергия

През следващата седмица е добре да бъдете особено внимателни с всичко, което изричате, защото, без да искате, издавате тайни или споделяте лични неща, които не всички трябва да знаят. Да не говорим и за обещанията ви… Не винаги ще можете да ги изпълните. Дните са светли и белязани с настроение, сила и енергичност. Но отново внимавайте. Енергичността е предпоставка за поставяне на ново начало, което в ретроградната фаза на Меркурий е нежелателно. Началото отложете за след 2 август.


КОЗИРОГ

Преодолейте напрежението

Навлизате в един по-сериозен период от тази година. Необходимо е да направите сериозен разчет на приходите и разходите си и да изградите семейния бюджет за юли. Седнете и вижте с какви пари разполагате до последно число. Предстои седмица с по-ниски приходи и високи разходи. Можете да овладеете положението. В личен план се чувствате прекрасно. Преодолейте напрежението и не си създавайте излишни безпокойства. Отпуснете се. Юли е. Колкото и да ви е напрегнато – лято е.


ВОДОЛЕЙ

Повдигнете самочувствието

Навлизате в период, в който трябва да се приемете такива, каквито сте. Мнозина ще са с ниско самочувствие без видима причина. Лесно можете да го промените, стига да гледате позитивно на всичко, което ви се е случило и което ви се случва. Стабилизацията във финансов план, характерна не само за тази седмица, а и за един месец напред, ще ви даде сигурна основа да се зарадвате на успехите си, а и да си купите нова дреха, да си направите нова прическа, за да повдигнете още повече личната си самооценка.


РИБИ

Предпочитана компания

През следващите седем дни сте чувствителни, приказливи и ангажиращи всички около себе си със своите си проблеми. Предстои период, в който категорично отказвате да останете насаме със себе си. Напротив, вие се стремите да сте заобиколени от хора, с които постоянно да си общувате. Е, на моменти ставате досадни, но нали сте магнетични симпатяги, никой няма да ви го намекне. А и времето с вас преминава бързо и леко, така че ще бъдете предпочитана компания. Точно такава, за каквато се мислите.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

26 юли. Избрали сте си дата на кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 26 юли. Прекалената ви доброта и жертвоготовност са причината все да сте от хората, които вършат цялата работа в колектива. Вашата нерешителност обаче е тази, която не ви позволява да започнете самостоятелен бизнес, с какъвто трябва да се занимавате. По-добра ще бъде реализацията ви, ако работите сами, а не делите идеите и усилията си с партньори, защото все става така, че вършите чуждите задачи, а за своите не ви остава време. Още днес се замислете колко много губите по този начин и поставете начало на нова самостоятелна дейност. Вие сте Лъвове и сте родени, за да решавате еднолично. В любовта трудно се решавате на първата крачка, но ви е отредено да имате добър и хармоничен интимен живот.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която ще бъде добре да не поставяте никакви нови начала, а просто да се обърнете назад и да завършите всичко, започнато преди и изоставено някъде във времето.

Здраве: Чести главоболия, мигрена, повишено кръвно налягане и ускорен пулс са съвсем нормални за тази година. Вземайте мерки срещу тези болежки навреме, за да не се усложнят.

27 юли. Емоционални и чувствителни натури сте. Слагате под съмнение всяка дума, нерядко обичате да се заяждате. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Именно те в един момент застават между вас и вашата половинка.

Навлизате в година на ново и успешно начало. Бъдете уверени, че това, с което ще се заловите, ще бъде благоприятно за вас. Устремете се към промени, положете основните на нещо, което ще даде резултати през идните девет години.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето, аритмии и високо кръвно налягане, най-вече през големите горещини.

28 юли. Родени сте на ден, определящ кармична отплата. Енергични и вечно бързащи, вие си поставяте прекалено много цели, но времето не ви достига да ги постигнете изцяло. Това е защото се разпилявате прекалено много. Давайте го по-целенасочено и сами ще се убедите, че нещата едно по едно се редят много по-бързо, отколкото наведнъж. Признавайте мнението на околните и не се мислете за безгрешни.

Предстои ви година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а се оставете на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.