За мача с „моряците“ Росен Кирилов залага на същите 18 футболисти от групата срещу „Левски“

„Етър ВТ“ няма проблеми с контузени или наказани футболисти извън трайно отсъстващите преди мача с „Черно море“, съобщи старши треньорът Росен Кирилов. Така че със сигурност аут от срещата във Варна са само Милчо Ангелов, Христофор Хубчев и Иван Петков. Очаква се първите двама до месец да са в групата за мачовете.

Росен Кирилов ще разчита на същите 18 футболисти, както и преди седмица срещу „Левски“, а титулярния състав ще определи преди самия мач на „Тича“.

„Чака ни изключително труден двубой. „Черно море“ стартира с две победи, а във Варна винаги се играе трудно срещу „моряците“. Въпреки че ги напуснаха много играчи, Илиан Илиев за много кратко време успя да изгради много добър отбор. Ние ще се опитаме да намерим и използваме слабите им места, за да спечелим. Успяхме да вземем точки срещу грандовете, надявам се и вярвам, че и във Варна ще направим добър мач и ще успеем да победим. В момента „Черно море“ е един от най-добрите отбори у нас, но сме амбицирани да продължим с добрите изяви и да направим силен мач“, коментира Росен Кирилов.

За него всички мачове ще са трудни и трябва да се изиграят на максимални обороти, за да се постигат успехи.

Двубоят във Варна е в събота от 18:45 часа. Етърци заминават са морската столица днес.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *