martineli

martineli

Ротарианци от В. Търново и дистрикт гуверньорът Митко Минев посетиха парламента

Членове на Ротари клуб – Велико Търново, и дистрикт гуверньорът на Дистрикт 2482 – България, Митко Минев бяха на посещение в Народното събрание. Визитата беше по покана на депутата Станислав Стоянов, пастпрезидент и член на клуба в старата столица.

Групата от над 35 човека се запозна с историята на сградата, в която заседават народните избраници, разходи се из кулоарите и имаше възможност да наблюдава парламентарно заседание.

Програмата продължи със среща между Стоянов и народната представителка от В. Търново Станислава Стоянова, в която се включиха и Митко Полихронов – депутат и член на Ротари клуб “Аида” в Хасково, както и ротарианци от региона.

Заради динамичния дневен ред на парламентарното заседание в срещата не успяха да се включат председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и нейните заместници.

Целите и основните приоритети на Дистрикт 2482 – България, представи Митко Минев. Той припомни, че хуманитарната неправителствена организация обединява 89 клуба в страната, чиито членове са посветили своята дейност на безкористна служба на обществото.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *