С гросмайсторско реми приключи футболният празник в Стражица

С гросмайсторско реми приключи футболният празник с участието на ветерани на горнооряховския „Локомотив” и местния „Левски 1986” на градския стадион в Стражица. Спортното шоу бе част от поредицата прояви, с които се отбелязва 50-ата годишнина от обявяването на Стражица за град. Домакините бяха подготвили специални екипи и за двата отбора с надпис „50 години град Стражица”, които остават като подарък за футболистите. Двата отбора бяха поздравени от кмета на община Стражица Румен Павлов и председателя на Общинския съвет Илиян Маринов. Общинското ръководство бе подготвило и специален плакет, посветен на празника, вречен на капитаните на двата отбора.

Ветераните на „Локо” и „Левски” се забавляваха на терена и направиха истинско шоу за публиката с много единоборства, раздаване и с по три гола в двете врати. Срещата беше поверена на изцяло дамски съдийски екип – Галя Ечева, Йорданка Корчева и Гергана Ангелова. И двата тима проявиха уважение един към друг и не създадоха работа на реферите.

След мача двата отбора поляха заедно празника на Стражица и срещата си на терена.

Старши треньор бе Петър Петров с помощник Тодор Василев. За ОФК „Локомотив“ на терена бяха Даниел Захариев (Шарана), Илия Пендов, Николай Куцаров, Игор Бакьов, Димитър Балабанов, Мирослав Гавазов, Марин Байчев (Байката) (к), Йордан Петров (Петела), Петьо Ламбов, Георги Донев, Назиф Кадир (Шейлата), Милчо Сирмов, Георги Цачев (Карнака), Станислав Станев (Пушека), Антон Маринов. От резервната скамейка ги водеше Ценко Гавазов.

Снимка Анатолий ЙОРДАНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *