5 зодии, които обичат да остават сами

ези зодии се зареждат и си почиват истински, когато останат сами. Не е задължително да са интроверти, обичат и времето, прекарано с приятели, разходките, купоните, но понякога имат нужда да останат сами със себе си и да помислят – няма значение дали вкъщи или някъде сред природата. Вижте кои са те.

Телец

Те обичат простичките и обикновени неща, земни и сериозни са. Водят здравословен и спокоен начин на живот, гледат да не живеят в приказките и да не си фантазират прекалено много. Имат малък приятелски кръг, но всички хора в него са такива, на които могат да разчитат на 100%, истински приятели. Телците не излизат от вкъщи без истинска и важна причина, дори обичат да канят близки и приятели на гости. Понякога имат нужда да се изолират, да се успокоят, да преосмислят нещата и да вземат решения, а не да ходят на шумни места. Вкъщи им е спокойно.

Рак

Раците са домошари и интроверти. Техен девиз е: “Моят дом е моята крепост”. Вкъщи се чувстват защитени, искат да се предпазят от негативната енергия навън. Много са чувствителни и думите и действията на околните им влияят доста, затова често отказват излизания. Трудно се доверяват, сприятеляват се само с хора, у които намират много ценни качества. Обичат да си почиват пред телевизора или компютъра и да хапват в стаята си.

Скорпион

Тези зодии в повечето случаи са навити за парти, разходка, кино, излизане. Но когато нещо не им хареса, веднага си тръгват, дори да е по средата на филма, партито или срещата. Обичат да излизат, но хората много лесно ги изтощават. Особено, ако видят, че са хора, на които не може да се вярва и разчита, които са несериозни, разглезени и горделиви. Не желаят да се натоварват с тях и да чувстват такава негативна енергия. Те са потайни, не обичат да разказват много за себе си, често остават сами навън или се прибират, за да слушат музика, да си полежат и да анализират нещо. Имат много високи изисквания за хората до тях.

Козирог

Козирозите са много амбицирани, надъхани и решени да успеят. Затова им се налага да остават сами – за да се съсредоточат, фокусират над задълженията и целите си, да си направят план, да си починат от хората и шума. Знаят как да са лидери и да управляват голяма група хора, но това често ги изморява. Мистериозни са, не обичат празните приказки и не се откриват напълно пред много хора, само пред роднини и най-близкия си приятел. Не им личи, но са чувствителни и уязвими. Чувстват се спокойно и защитени, когато са сами и релаксират.

Риби

От всички изброени зодии до момента, Рибите са най-социалните, опитват да се адаптират лесно. Но са прекалено разсеяни, мечтатели, хора на изкуството. Понякога просто имат нужда да останат сами, за да творят, да си фантазират, да се потопят в изкуство. Искат да избягат от реалността, а това не може да стане, ако са около хора или на шумно място. Като водни знаци, те също са чувствителни и раними и често си остават вкъщи да си поплачат, да се успокоят с вкусна храна и любим сериал. Понякога, дори когато са навън с приятели, сякаш са в друг свят, мислят за своите неща.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.